Billige charterrejser og afbudsrejser – find tips og links her

”At rejse er at leve”, sagde vores berømte eventyrdigter H.C. Andersen, og det må man jo give ham fuldstændig ret i.
Billige charterrejser er, inden for de sidste par år, nærmest blevet noget vi tager for givet. Kigger man på afbudsrejser en måneds tid før industriferien, er man næsten sikker på at kunne gøre et kup. Det samme gælder, hvis du har is i maven og venter til efter 1. august med at finde en afbudsrejse.
Det er ikke kun de overeksponerede rejsemål, hvor du kan være heldig at finde billige afbudsrejser. Der er også billige rejser til de steder, vi ikke lige kommer hver sommer, f.eks. Thailand, Bali, Caribien, Florida, Hawaii, Barbados og mange andre steder.

Billige charterrejser til Middelhavslandene plejer der som regel at være mange af, lige med undtagelse af de 3 sidste uger i juli. Det gælder charterrejser til bl.a. Mallorca, Rhodos, Kreta, Cypern, Alanya Tyrkiet, Ibiza samt Egypten og Tenerife, Grand Canaria i Atlanterhavet.

Om billige charterrejser til de populære feriesteder

Billige rejser til fantastiske Egypten. Det er altid værd at lede efter billige rejser til Egypten. Dette utrolige land, med den fantastiske historie, kan man vende tilbage til igen og igen. Der så meget at se i Egypten: templerne, pyramiderne og Sfinxen er blot nogle af de vidundere Faraoerne efterlod os i Egypten. Fra dengang, de var de mægtigste herskere i verden, for flere tusinde år siden.
Billige rejser til Hurghada eller Sharm El Sheikh i Egypten er oplevelser for livet, som man ikke skal snyde sig selv for. Sharm El Sheikh, i særdeleshed, er et paradis på jord, med de mest utrolige koraller lige under overfladen og blot et par meter væk fra strandbredden. Snorkling og dykning er i særklasse i hele Det Røde Hav ud for Egypten og kan klart anbefales.

Billige afbudsrejser til Rhodos – Kreta – Kos og Korfu. Nogle af de mest populære rejsemål, når man i en fart skal finde billige rejser, er uden tvivl Grækenland. Rigtig mange danskere har allerede mindst én gang været på Rhodos, Kreta eller Kos.
En overset perle, er den skønne og frodige ø, Korfu, der med sine bounty strande og helt formidable natur virkelig er et besøg værd. En lille sjov ting ved Korfu er, at det faktisk var på denne skønne ø, at James Bond filmen, ”For your eyes only”, blev indspillet. Så vil man af sted på en eller flere billige rejser i løbet af sommeren, kan Korfu klart anbefales!

Rhodos – billige charterrejser til det gamle Grækenland. Vil man ha billige afbudsrejser, der både indeholder lækre strande, byliv og masser af historie, så går turen til den gamle fæstningsø, Rhodos, i Grækenland. Omdrejningspunktet på øen er uden tvivl den gamle by inde midt i Rhodos by, hvor butikker, restauranter og barer ligger side om side inden for de gamle borgmure. Rhodos by var i gamle dage et stort fæstningsværk og havde en særdeles travl og skarpt bevogtet handelshavn. Sidder man og leder febrilsk efter billige rejser, dukker Rhodos altid op, og man vil ikke blive skuffet, hvis man vælger en afbudsrejse til Rhodos.

Hold altid øje med billige afbudsrejser 1. august.

Når vi når til 1. august, er industriferien ovre, og de billige rejser begynder at blomstre frem overalt hos de store danske rejsearrangører. Det er sjovt, det skal være sådan, men egentlig er det jo logisk nok, når man tænker på udbud og efterspørgsel. Det er tilbagevendende hvert eneste år, at de, som rejser den sidste uge i juli, kan få billige rejser til samme destination og sikkert også samme hotel, et par dage efter hjemkomst. De billige rejser er inden for rækkevidde, hvis du har været så “smart” holde ferie i august måned. Begynd allerede nu at holde øje på tv2´s text tv, som er det sted, der bliver hurtigst og mest korrekt opdateret med afbudsrejser.

Billige charterrejser til Fuerteventura hitter i december

Der er ikke tvivl om, at rigtig mange danskere de sidste mange år har været på charterrejser sydpå i december for at holde jul nede i varmen. Sidste år var Fuerteventura, ud over de Canariske øer naturligvis, det helt store hit, og det ligner en sikker vinder igen i år.
I år spår mange, at der vil blive mange billige rejser op til jul, som et resultat af den omfattende finanskrise, man oplever netop nu. De store selskaber har været ude og sige, at de regner med et markant fald i antal rejsende, der agter at holde jul i sydens sol og varme. Det glæder man sig til som forbruger, da der jo ikke er blevet færre hotelsenge, så der er super gode udsigter til billige rejser i december op til jul.
Det kan lade sig gøre at finde billige rejser i december, men det er ikke det nemmeste i verden. Det er populært at finde charterrejser sydpå i december, for lige at få den sidste solstråle med fra syden på en hyggelig charterrejse, inden vinteren står for døren. Det kræver is i maven,( ligesom det samme gør sig gældende omkring 1.august,) at finde en billige afbudsrejser op til jul. Der er mange lækre rejsemål i de sene måneder på året så som Egypten, Mallorca, Grand Canaria, Tenerife, Cap Verde o.s.v., og rejsebureauerne udvider deres destinationer hvert år op til jul. Hvis man vil være helt sikker på mere end 20 grader i december. Så foretag det sikre valg: bestil rejsen allerede nu, for de billige rejser hænger absolut ikke på træerne. Man kan selvfølgelig også se lidt bort fra billige charterrejser og så tage til Thailand, Phuket, Bali eller andet ovre i Østen, som har højsæson i vinterperioden.

Mange tager på charterrejser december for at holde jul

Mange danskere, flere end man lige regner med, tager på billige rejser i julen. Det er blevet ret populært at tage på charterrejser i stedet for at deltage i gaveræset herhjemme. De mest almindelige charterrejser til jul og nytår er uden tvivl : De Canariske Øer ( Gran Canaria, Tenerife og Lanzerote), Egypten og Cap Verde.
Det skal klart prøves mindst én gang, så hvis man falder over nogle billige rejser, så er det bare med at komme af sted på charterrejser og fejre jul sydpå samtidig med, at man får en sund kulør i december måned. Alternativt kan man også godt finde charterrejser til nogle af de smukke Atlanterhavsøer i juletiden, selv om det nok ikke ligefrem er billige rejser.
Der ligger nogle helt enestående perler derude som Azorerne og Cap Verde, som bl.a. Star Tour og Bravo Tours har billige rejser til.
Billige charterrejser, til sol og varme i december, kan klart anbefales, og det er slet ikke så slemt at undvære flæskesteg og brunede kartofler, bare et enkelt år. Hvem ved, måske bliver det så god en oplevelse at fejre jul i december måned på Gran Canaria eller i Egypten, at du automatisk begynder at lede efter charterrejser og andre billige rejser fremover, når december nærmer sig!
Vil man ha lidt ekstra og har man lidt overskydende på kontoen, så er det måske ikke lige Egypten, der står øverst på ønskesedlen længere.
Maldiverne, med deres fantastiske strande på alle de små øer derude, må være noget nær som at komme i paradis. Star Tour har nogle helt fantastiske lokationer derovre med bungalows ude i vandet, hver med sin egen lille bro ud til “hoveddøren”.
Så er man til charterrejser i plus kategorien, så må Maldiverne være et ønskerejsemål.
Men i det hele taget så er destinationen vel ligegyldig i det danske efterår. Bare en hvilken som helst charterrejse ned i varmen, må vel være velkommen. Og som en tilføjelse og som en stor overraskelse, kan nævnes, at der højest sandsynligt ikke kommer billige rejser til fjerne eksotiske rejsemål.

Her finder du afbudsrejser hos store rejsebureauer:

 

Startour.dk Det største danske rejsebureau med rigtig mange billige rejser hver uge.

Spies.dk Det gamle kvalitetsbevidste rejseselskab, der nu er sammenlagt med Tjæreborg, tilbyder altid billige rejser og charterrejser.

Apollorejser.dk Mange billige rejser til både middelhavet og østen samt de Canariske Øer.

BravoTours.dk Det danske rejsebureau med danske guider tilbyder mange spændende charterrejser og har altid afbudsrejser til dig.

FalkLauritsen.dk Velrenommeret rejseselskab med speciale i billige rejser til Egypten.

AtlantisRejser.dk Her finder du superlækre charterrejser til Egypten og Thailand.

Afbudsrejser fra Billund, København, Odense og Aalborg

Der, hvor de største danske rejsebureauer oftest tilbyder at rejse fra, når man bestiller en charterferie, er Billund og Københavns lufthavne. Det skal dog ikke undervurderes, at både Aalborg og Odense, er ved at komme med på landkortet, da flere af flere last minute rejser udgår herfra, typisk til det Græske øhav, Tyrkiet og Bulgarien.
Århus skal man heller ikke glemme, men da den jo gennem årene har sendt en del turister af sted sydpå allerede, er de fleste vist godt klar over, at også den giver adgangsbillet til sydens sol og sommer.
Afhængig af, hvor man bor i landet, så hold øje med rejseselskaberne, som sender folk af sted på ferie fra den lufthavn tættest på en.
Det kan være, det er drømmerejsen, der ligger og venter på dig……….?

Måske synes du også om.....