Ansigtscreme som del af den daglige pleje

De fleste er klar over betydning af at pleje sin hud og sørge for at tilføre huden de rette næringsstoffer. Beauté Pacifique er en mærke, hvor der er fokus på høj kvalitet og på at udvikle produkter, der har dokumenterede effekter. Med basis i en dyb viden om huden og med masser af erfaring i industrien for hudpleje og hudsygdomme, har Beauté Pacifique skabt en serie af gode ansigtscremer med mange gavnlige effekter.

Ansigtscreme er en vital del af daglig ansigtspleje

SE HELE UDVALGET TIL DIT ANSIGT HER

Ansigtscreme er et vigtigt element i den daglige pleje af huden. Det er vigtigt at finde en god ansigtscreme, der passer til ens hudtype. Uanset om man har en tør og sart hud, en fedtet hud eller en normal hud, kan vi tilbyde nogle rigtigt gode ansigtscremer.
Når du renser huden og derefter påfører tonic, er det vigtigt at afslutte med en ansigtscreme. Der findes ansigtscreme, der både kan bruges som dag- og natcreme, og desuden kan nogle ansigtscremer bruges i kombination med et anti-rynke produkt.

Ansigtscremer med fokus på specifikke problemer

Beauté Pacifique har udviklet nogle ansigtscremer, der er udviklet med et specifikt mål eller problem for øje. Målet kan være at reducere rynker, mindske mørke rander under øjnene eller beskytte huden mod solens skadelige stråler. Beauté Pacifique har skabt mange gode ansigtscremer, der reducerer alderdomstegn og mindsker rynker.
For eksempel tilbyder vi Créme Latique, som er en ansigtscreme, der anvendes som almindelige cremer, men desuden fungerer som mild anti-age behandling. Creme Metamorphique Vitamin A er en fantastisk ansigtscreme, der som en af de eneste cremer har en dokumenteret antirynkeeffekt, og denne creme er af selvsamme grund elsket og anvendt af mange.

Créme Solaire beskytter huden mod solens skadelige ultraviolette stråler og dannelse af frie radikaler. Der har de senere år været megen fokus på at beskytte sig mod solen, og det er der grund til. Huden tager i høj grad skade af at blive udsat for store mængder af solens skadelige stråler.
En anden og helt og aldeles uønsket effekt ved at holde sig fra solen er, at huden mindsker sin produktion af D-vitamin. Med D-FORCE får du en ansigtscreme, der naturligt tilfører huden D-vitamin.

Måske synes du også om.....