Billig fladskærm – stort online udvalg af bl.a. billige lcd fladskærme

For bare 50 år siden var ordet billedrør revolutionerende. Idag er ordet kraftigt på vej ud af den danske retskrivningsordbog, ene og alene på grund af fladskærmens lynindtog i danskernes stuer, soveværelser og køkkener. Det er i dag meget let at finde en billig lcd fladskærm. Det er derimod en udfordring at finde et billedrørsfjernsyn nogen som helst steder.
HD ready fladskærm Det er uden for diskussion, at et fladskærms fjernsyn i dag skal være HD ready for, at du får det optimale ud af dit køb. Det er selvfølgelig også gældende, selv om der er tale om en billig lcd fladskærm. Alle forhandlere i dag kører med HD ready fjernsyn, men man ved jo aldrig om en mindre forhandler er brændt inde med et parti fladskærms fjernsyn, der er lidt ude af dato.

Det er lige netop det, du skal holde øje med, hvis du vil finde et billigt fladskærms tv. Der er altid mange penge at spare ved køb af restpartier online, så det gælder om at være om sig og holde sig orienteret. Lige pludselig er dit drømme plasma fjernsyn der.

Digital tv box til lcd, led og plasma fladskærm

Det hele hænger sammen, og intet er gratis, i den verden vi lever i. Derfor skal du også ud og investere i en digital tv box for, at du kan få det knivskarpe billede frem på din lcd eller plasma fladskærm. Når så er sagt, på den hårde måde;), så har alle nye fjernsyn det allerede indbygget i dag, så du slipper for at have boxen stående at fylde på dit tv rack – også selvom det er en billig fladskærm.
Tips og gode råd Pas på med pixelfejl på en lcd skærm. De smarte fladskærme bliver stadig mere populære, men fejl kan gøre glæden over en ny billig fladskærm noget mindre.

LCD, LED eller Plasma fladskærm ?

Der er et hav af bud på dette spørgsmål. Selvfølgelig er der forskel, men i bund og grund lander kontroversen vel egentlig på, at det er en smagssag.
En tommelfingerregel, der efterhånden har et par år på bagen, var, at du skulle købe LCD og LED fladskærm op til 42-47″. Hvis man ville have en større, men stadig billig fladskærm, skulle man købe sig et Plasma fjernsyn.

Her kan finde en billig lcd eller plasma fladskærm:

Wupti.com
Her finder du et stort udvalg af lcd og plasma fjernsyn og da Wupti køber stort ind, er det her et godt sted at finde dig en billig fladskærm.

Amitech.dk
Det danske design holder sig ikke tilbage når det gælder både design og pris på en ny lcd fladskærm.

LEASY.dk
Hos udlejningsmastodonden kan du selv vælge om du vil leje eller købe en ny billigt fladskærms fjernsyn. Udvalget er stort og der er god service til både køber og lejer.

elgiganten.dk
Vi kommer næppe uden om elgiganten og deres til tider uvirkelige tilbudsavis, vi får ind ad døren hver weekend. Her er altid garanti for at finde dig en billig lcd eller plasma fladskærm fra en af alle de kendte udbydere.

Fona.dk
Fona er en af landets ældste og mest respekterede kæder. I deres online shop finder du et stort udvalg af fede lcd fladskærme.

expert.dk
En anden af Danmarks helt store kæder er expert. De kører ugentlig nogle rigtig gode tilbud, hvor du sagtens kan finde dig en billig lcd fladskærm.

Happii.dk
Leder du efter en latterlig billig lcd fladskærm, så kig ind til Happii og gør et kup.

Fleggaard.dk
Møjn Møjn er vist en ørehænger uanset om man vil eller ej. Lige syd for grænsen finder du et stort udvalg af billige fladskærme, både som lcd eller som Plasma tv.

Måske synes du også om.....