Forbrugslån – find de billige online lån lettere

Det er blevet mere og mere udbredt at ansøge om billige forbrugslån online. Man vil typisk få svar på, om man kan godkendes til et forbrugslån inden for et kvarter til en halv time. Der findes virkelig mange, som tilbyder at låne hurtige penge ud online. Oven i købet, er der også mange udbydere af lån uden sikkerhed på nettet, hvor du endda også kan låne, selv om du er RKI registreret.
Det skal dog i den forbindelse siges, at renten på lånet er tårnhøjt, og det skal altid kun betragtes som allersidste mulighed. Når det er sagt, er det endvidere også enormt vigtigt, at man læser en sådan låneaftale MEGET grundigt igennem, inden man sætter sin underskrift. Det kan ikke siges eftertrykkeligt nok.

Forbrugslån behøver ikke være dyre online

Det, at låne penge online, har fået et kedeligt ry, da det oftest bliver forbundet med tårnhøje renter. Sådan er det langt fra i alle tilfælde.
I de fleste tilfælde, vil det dog altid kunne betale sig at få en god aftale i stand med sin bank omkring et forbrugslån, selv om lånene er forholdsvis billige online. Et rent forbrugslån i banken ligger typisk på en rente mellem 9,5 og 11% hvorimod det er en anelse dyrere online.
Men et lån online er for mange den eneste mulighed. På lån, oprettet hos en online udbyder, er der også typisk et væsentligt opstartsgebyr forbundet med aftalen, hvilket man også skal have med i sine overvejelser, uanset om man vil låne penge til en brugt bil, ny fladskærm eller måske til charterrejser.

Det ser dog ud til at lysne lidt i horisonten for alle dem, der gerne vil låne penge på nettet. Regeringen er i gang med at udvikle et nyt lovforslag sammen med Forbrugerrådet, hvor man vil lave en stramning på området for fastsættelsen af renter på disse lån. Det betyder at væsentligt færre vil havne i en gældsfælde.

Udvalgte udbydere af online billige forbrugslån

To af de store og anerkendte låneudbydere er gemoneybank og Pengeautomaten.dk, hvor du er sikker på, at dem i den anden ende er professionelle. Det er der naturligvis også mange andre der er, men disse to har jeg et indgående kendskab til. GE er jo en kæmpe international koncern, hvor tilbuddet om billige online forbrugslån kun er en lille del af virksomheden. Din sikkerhed her er, at det ikke er en virksomhed, der kan tillade sig at gå på kompromis med noget som helst i forløbet.
Pengeautomaten.dk hører under selskabet IKANO, som igen er stiftet af den nok så kendte Ingvar Kamrad (Manden der opfandt IKEA). Her behøver du ikke være bange for, at koncernen løber tør for penge lige med det samme, da den er ufattelig godt økonomisk sikret, og samtidig har den faktisk mere end 28 års erfaring i at tilbyde forbrugslån til os danskere.
Kan du nøjes med nogle små lån, er der de klingende navne D.E.R. og LEASY, som tilbyder udlån på 15.000,-kr hurtigt og nemt. Det er også troværdige virksomheder, som man med sindsro kan ansøge om lån hos.

Måske synes du også om.....