Træbriketter – billige briketter er den fornuftige løsning

Søger du et alternativ til din opvarmning med gas, olie eller andet, er det værd at overveje at aflægge Nettet et visit. Online sælges masser af billigt brændsel, og her leveres typisk desuden fragtfrit i stort set hele Danmark. Et godt alternativ til din normale energikilde er opvarmning ved hjælp af træbriketter. Briketterne er næsten altid miljøvenlige og billige, og de er velegnede til afbrænding i pejse, kedelanlæg til fast brændsel og brændeovne. NB! Anbefales ikke til åben pejse , da så vil brænde for hurtigt.

Briketterne har et minimalt fugtindhold, hvilket medfører, at briketterne giver hurtig og effektiv varme. Træbriketterne er nemme at transportere og opbevare, og de fylder mindre end normalt brænde. Med træbriketterne undgår du insekter i din brændestak, og desuden udgør briketterne koncentreret energi – 10 kg. briketter svarer til ca. 5 liter olie. Det vil sige, at der er mere energi pr. kubikmeter end i traditionelt brænde. Briketterne holder formen under afbrænding, så det ikke fyger med gnister. Træbriketterne sviner ikke så meget, og de efterlader mindre aske end brænde. Sidst men ikke mindst er træbriketterne en fordel for din økonomi samtidig med, at det er skånsomt mod miljøet.

Mange får skiftet deres traditionelle oliefyr ud med et mere moderne stokerfyr, og det er fordi at de kan fyre med træbriketter, som er et suverænt brændsel over normalt olie, det kræver dog mere vedligeholdelse, men har man allerede fyret er der ingengrund til at skifte tilbage, godt nok skal man fylde på sit fyr, men prisen på brændsel og ikke mindst prisen på miljøet gør at det er en bedre idé, specielt i det lange løb at fyre med træbriketter fremfor olie. Så hvis du ikke allerede har skiftet, så gør det i dag, spar penge og gør vores planet en tjeneste.

Køb dine briketter online

På nettet er det let at overskue udbuddet af briketter, og der er selvfølgelig mulighed for online bestilling. Er du på udkig efter briketter, er der flere muligheder.  Briketter leveres ofte på en engangspalle med 96 pakker á 10 kg., så alt i alt erhverves 960 kg. briketter. Disse briketter har en brandværdi på ca. 4600 kcal, og det er en dejlig renlig biobrændsel, der ikke efterlader megen aske. Pini-Kay træbriketterne leveres under samme forhold som andre briketter, men disse briketter er specielle, idet de produceres af ren savsmuld efter den japanske PINI-KAY metode. Brandværdien er stadig 4600 kcal.

Webshops tilbyder billig brændsel, ofte fragtfrit, leveret i hele Danmark, eksklusiv ikke-brofaste øer. Vi har bl.a. kunder i Århus, Ålborg, Frederikshavn, Vejle, Kolding, Tønder, Haderslev, Fredericia, Odense, Nyborg, Middelfart, Assens, Kerteminde, Svenborg, Slagelse, Roskilde, København, Farum og mange andre byer på Jylland, Fyn og Sjælland. 

Måske synes du også om.....