bObles – tumlemøbler til både leg og komfort

Børnenes favorit tumlemøbel hedder Bobles. Denne søde ’skumfidus’, der har mere end én funktion er blevet børnenes favorit hyggeplads og legemøbel til indendørs brug. Bobles gør det muligt at tumle, lege vippe og slappe af på én gang. Tumle-møblerne har vundet et utal af designpriser og er desuden blevet tildelt den store ære at være en del af MOMAs (Museum of Modern Art i New York) faste udstilling. Bobles Elna Elefant er vores favorit. Elna elefant har været med fra starten af Bobles designproces og har en størrelse og en form der taler til alle.

Tumlemøbler fra bObles er populære blandt de mindste

Tumlemøblet kan bruges som skammel, balancetræner, stol eller vippe. Bliver legeelefanten for stor, kan man begynde med lille Karen Kylling, som også fungerer som skammel eller vippebræt – eller hvad børnene nu ellers kan finde på at bruge Bobles Karen Kylling til. Det faste kvalitetsskum som børnemøblerne er lavet af, er holdbart og nemt at holde. Hvis man først har fået en af disse Bobles tumlemøbler ind ad døren, er man hooked. Farverne er klare og kan fås i mange forskellige udgaver. Alle med striber der klæder hinanden. Trendy og sikre børnemøbler for enhver smag! Bobles er kommet for at blive – og så er det dansk design, når det er bedst. Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik er også faldet for Bobles tumlemøblerne, som lille prins Christian efter sigende skulle elske.

bObles tumlemøbler – prisvindende dansk design

Inspireret af dyr har bObles udviklet de skønneste tumlemøbler i stærke farver og geometriske former. Kun fantasien sætter grænser for hvordan bObles kan indgå i legen. Elna elefant kan f.eks. både rides, gynges og kravles på samt bruges som skammel eller bord. Bobles er designet til leg, som udvikler og stimulerer børnenes sanser og motorik. Men samtidig er bObles også prisvindende dansk design, som har taget den internationale designverden med storm.

Dyrene fra bObles er ikke kun praktiske og fantasifulde til børnenes leg, de er også sikre. Da de ingen skarpe hjørner har og er materialet er elastisk, er testet for giftstoffer og phtalater, og så er de også meget nemme at rengøre. Dyrene fra bObles er en rigtig god idé til alle børn i alle alder, hvor børnene stimulerer deres sanser og fantasi.

Måske synes du også om.....