Billigt Børnetøj er ofte på udsalg på nettet

Børnetøj skal handles på nettet. Det er billigt og nemt. Her får du lidt smagsprøver på gode online butikker, hvor du finder de kendte mærkevarer inden for kvalitets tøj til de mindste.
Danske designere gør det rigtig godt på markedet for tøj til de mindste.
Brands som La/Møf, Molo, Ticket to Heaven og Katvig er alle meget populære brands, der sælges i stor stil på nettet, rundt omkring i alle de små webshops og som også tit er på udsalg.
Det er ikke kun i Danmark, det danske design klarer sig godt, flere af mærkerne har også godt fat i det udenlandske marked, specielt de Nordiske lande og Tyskland. Det er noget vi kan og skal være stolte af, da det virkelig er noget fedt tøj. Her er der kræset for detaljen samtidig med, at der er tænkt på brugen af tøjet.

Dansk designet tøj til de mindste

Dansk mærkevare børnetøj kan findes i forskellige forretninger og på webshops. Designet er forskelligt og snittet ligeledes. Børnetøj mærkevare er næsten altid lavet i kvalitets materialer og meget mærkevare børnetøj er økologisk.
Det er rigtig populært at lege med flotte mønstre f.eks. biler, dyr, blomster, striber, prikker i forskellige størrelse og farver. Farverne er normalt meget stærke f.eks. grøn, blå, rød, gul, brun og orange, så på den samme sweatshirt kan der være mange forskellige farver. Mærkevare børnetøj har ofte et tema eller en linje med farver og mønstre, som ændres og tilpasses hver sæson. Mønster og farver på mærketøj er ofte sjove og kan derved stimulere børnene og give mange gode ideer til legen og fantasien.
Farverne og mønstrene på mærkevare børnetøj er ikke kun det designerne fokuserer på. De bruger nemlig rigtig mange timer på at finde det rigtige materiale, der giver børnene smidighed i deres leg, og for at de kan bevæge sig naturligt i løbet af dagen. At finde det rigtige snit på mærketøj er selvfølgelig en af de vigtigste opgaver hver designer er optaget af, fordi børnene skal have det godt og være glade i deres tøj.
Mærkevare børnetøj er nemt at finde, hvis du starter din søgning på nettet. Du kan søge på børnetøj mærkevare. Ved at gøre det, finder du mange forskellige hjemmesider, som enten er webshops eller forretningshjemmesider. Det er selvfølgelig nemmest at gå ind på producentens hjemmeside, hvis du kender navnet på den. Der kan du næsten altid finde navne på forhandlere, som er tæt ved din lokalitet.
Mange forhandlere har en webshop, så det er nemt at bestille tøjet online, og det sparer dig også en tur i byen.
Det sværeste er nok at vente på pakken!

Fire webshops der sælger billigt børnetøj online

Troldehojen-shop.dk Her får du udvalg, service og gaveindpakning i absolut topklasse. Du finder naturligvis alle de kendte mærker af børnetøj som f.eks. Ticket to heaven og Molo. Bliv også medlem af Troldehøjklubben og få glæde af de mange ting, det omfatter. Køber du en gave bliver den pakket ind ganske gratis. Se udvalget i shoppen.

Moods.dk
Her forhandles rigtig mange gode kvalitets mærker af børnetøj. Katvig, Hollys og H.J.O.R.T. er blot nogle af de mærker, du finder til gode priser hos Moods. Det er de danske designs, der sælger rigtig godt i Danmark, og det gælder for så vidt de fleste webshops. Køb fedt børnetøj på udsalg hos Moods.

Troldeborn.dk
Her finder du det helt store udvalg af dansk designet børnetøj i super kvalitet. Salg af kvalitets tøj til små drenge og piger. Her finder du et af Danmarks største udvalg af kvalitets tøj til børn i alderen 0-12 år. Her er de nyeste kollektioner fra de danske designere af lækkert, praktisk og smart tøj. Her kører tit virkelig gode udsalg, så hold øje med siden og gør et kup.

Vismaa.dk
Vismaa forhandler økologisk babytøj og børnetøj til både drenge og piger, og alt sammen er mærket økotex, hvilket betyder tøjet er helt fri for kemikalier og tungmetaller. Tøjet er af bedste kvalitet og er særdeles moderigtigt samtidig med, at det er virkelig skånsomt mod sart hud og er i den grad velegnet til børn, der lider af allergi. Se de forskellige kollektioner hos Vismaa.

Udvalgte mærker af lækkert børnetøj

De danske børnetøjsmærker Småfolk, La møf og Nanoou er alle kvalitetsmærker og fås både på nettet og i forskellige forretninger rundt om i Danmark og i udlandet. Nanoou er lavet til børn i alderen 0-15 år, og deres tøj er ud af kvalitetsmateriale og designet med fokus på tøjets snit, så børnene føler sig godt tilpas.
Nanoou bruger kun økologisk bomuld, godkendt af Control Unio, i deres produktion. Tøjet er ekstra smidigt og behageligt for en lille krop, som godt kan lide at være aktiv og på farten. Nanoou er farverigt, og du kan f.eks. få bukser, kjole, heldragter og sweatshirts i grøn, blå, orange og brun etc. Nanoous børnetøj har også flotte mønstre, som kan stimulere og forøge børnenes fantasi.
Børnetøj fra Småfolk er lavet i mange farver og mønstre. Hele kollektionen er lavet i lækre og bløde materialer f.eks. bomuld og frotté. Snittet, på tøjet fra Småfolk, giver børnene mulighed for at bevæge sig uhindret i deres leg. De sjove og diverse mønstre er designet til børn og giver gode ideer til legen og gør hverdagen mere spændende. Kollektionen er sammensat af f.eks. heldragter, T-shirts, bukser og sweatshirts. Farverne er stærke i blå, violet, grøn og rød etc., og mønstrene kan f.eks. være biler, æbler (som også er Småfolks logo), forskellige dyr, flyvemaskiner og blomster.
La møfs børnetøjsdesign er sjovt, sejt og friskt, og er til børn i alderen ½ til 12 år. Men tøjet skal ikke kun se godt ud, børnene skal kunne bevæge sig og være glade i tøjet fra La møf. De er meget præcise med deres design, og intet er lavet halvfærdigt, der er kvalitet i hver en søm. La møfs design er gennemtestet mange gange, før det er sendt videre i produktion og ud i butikkerne, så brugerne kan være sikre på at få kvalitetsprodukter fra La møf.

I dybden med Hollys Børnetøj

Hollys lille kløver ser vi i dag på rigtig mange små børn og på lige så mange piger/kvinder. Børnetøjet er et nostalgisk design, som blev startet i 2002 med næsten omgående succes. En stor grundpille i succesen for Hollys er kvaliteten, den bliver der aldrig gået på kompromis med. Hollys (deres babytøj og børnetøj er i 100 % bomuld, så det er altid blødt at have på.) De fantastiske farvesammensætninger er en anden grund til populariteten. Du kan næsten ikke lade være med at købe Hollys tøj, hvad enten du er 6 eller 22 år gammel.
Firkløveret er samlingspunktet for alle Hollys kollektioner, uanset om det er til baby, barn eller mor. Kollektionerne vokser hver gang en ny ser dagens lys, og man må virkelig sige at det gode 70´er ikon har fået nyt liv her i det 21. århundrede, det er vildt populært.
Normann Copenhagen der i 2002 startede Designet af Hollys, har virkelig ramt et behov i markedet. Det er uden for diskussion. Succesen har på få år også bredt sig til det store udland. Hvis man er lidt overtroisk, kan man sige, at firkløveret i Hollys sammenhæng har bragt meget held og lykke med sig.
At Hollys har slået seriøst igennem i deres voksen kollektion, ser man bl.a. på nogle fede slogans, som er opstået den sidste tid. Et af dem er med Hollys kløvermærke, her bliver du lige så smart som dit barn. Hollys er et must i alle klædeskabe idag, hvis man gerne vil være med på det sidste ny.
Hollys har også valgt at forene deres sortiment børn og voksne med deres rigtig lækre sengetøjskollektion. Sengetøjet er i mange flotte farver, som altid kendetegner Hollys design, og selvfølgelig med det kendte firkløver på.

Katvig – børnetøj med omtanke

Katvig er et dansk mærke, der er helt unikt i visioner, idéer og designs. Katvig er et mærke, der ligger vægt på at skabe tøj, der er rart for dit barn at have på. Derudover har Katvig også et enormt fokus på at skabe tøj, der er sundt for dit barn.
Således producerer Katvig deres smarte børnetøj i de bedste materialer, og der arbejdes på at udvikle og implementere en så grøn og bæredygtig produktion som muligt.

Unik design og fed stil fra Katvig
Vil du klæde dit barn i smart og sejt tøj, er Katvig det helt rette mærke. Ud over at være kendt for de materiale- og miljømæssige aspekter, har Katvig også skilt sig ud ved at skabe deres helt eget look. Dette look er kendetegnet ved masser af striber, masser af farver og masser af æbleprints. Mærket er med tiden blev kendt som et af Skandinaviens førende børnetøjsmærker. Katvig har modet til at skabe nye og trendsættende designs, og Katvig er et mærke, der ikke er bange for være innovative og kreative.
Bluser i smart design
På nettet finder du et stort udvalg af bluser og bukser fra Katvig. Tøjet er i flotte farver og har en rigtig fin 70’er agtig retrostil. Der er arbejdet meget i farverne blå, rød, grøn, pink og brun og med materialer, der er bløde og rare at have på.
En af de rigtig populære bluser fra Katvig er en lækker Aurora midiapple bluse i rød. Blusen fås fra størrelse 98 til 128, og den er produceret i 92% økologisk bomuld og 8% elastan. Det økologiske bomuld er et gennemgående element i børnetøjet fra Katvig, som led i en bæredygtig produktion med fokus på komfort. Katvig er også kendetegnet ved at betragte sundhedsmæssige aspekter i forbindelse med valg af materialer, og netop derfor er økologisk bomuld en vigtig bestanddel af børnetøjet fra Katvig.

Et dansk tøjmærke til aktive børn

Mini A ture er et dansk mærke startet af søskendeparret Frederikke og Kathrine Hviid i 2001, som er en del af HTM Group, der ud over Mini A ture består af det eksklusive dametøjmærke Whiite. Mini A ture er kendetegnet ved at være perfekt til det aktive barn, der elsker sjov og leg. Der skal være mulighed for at være aktiv og udforskende, og Mini A turehar skabt masser af dejligt børnetøj, der giver rig mulighed for udfoldelse.

Mini A ture skaber drengetøj og pigetøj med kærlighed og omtanke

Mini A ture skaber fire kollektioner hvert år, og kollektioner er præget af nytænkning og fokus på komfort. Tøjet er kreeret med tanke på børnene og med omtanke for deres velbefindende. Mini A ture har ikke kun fokus på de børn, der skal have Mini A ture tøjet på. Der er også rettet masser af opmærksomhed på bæredygtig produktion, og der anvendes altid gode materialer – blandt andet anvendes masser af økologisk bomuld og bambusfibre i produktionen. Derudover udøver Mini A ture aktiv støtte til Sunway Children’s Home i Indien, der ligger i det nordlige Indien.

Måske synes du også om.....