Boliginteriør fra f.eks. Ferm Living

At indrette sig i et nyt hjem med nye møbler og nyt, der til passende boliginteriør, er for mange mennesker det sjoveste ved at flytte. Det giver en dejlig følelse af kreativitet og glæde ved at se ens nye hjem transformere sig, til det man havde gået og drømt om.
Udbydere af lækkert boliginteriør er der rigtig mange af, og de har alle deres specielle kendetegn og designs. At finde den stil der passer lige netop dit hjem, er noget der gerne må tage lidt tid.

SE UDVALGET AF BOLIGINTERIØR

Ferm Living

Det helt specielle ved at indrette sig, sådan som man har gået og forestillet sig det, er altid sværere at føre ud i livet end det så ud oppe i hovedet. Derfor er den tid man bruger på at se en masse og få den rette inspiration, rigtig godt givet ud i sidste ende.

Gå på udsalg online

Der er i dag en hel del designere, også danske, der kæmper om kundernes gunst, når det gælder om at få hjemmet til at fremstå flot, indbydende og hyggeligt. Nogle af de kendte er f.eks. disse:  • Ferm LIVING  At købe det rigtige boliginteriør, er det der lige sætter den sidste prik over i´et i ethvert hjem. Boliginteriør er jo rigtig mange ting, og mulighederne for sammensætning og kombinering er endnu flere. Det gælder bare om at få den rette inspiration og samtidig selv ha lidt gode ideer.

Ferm Living design

Hvad end det er puder, voksduge, sengetøj eller pudebetræk, er Ferm Living lækkert design i høj kvalitet. Hun formår at balancere mellem kaoskontraster og harmoni i de farver, materialer og mønstre som udvælges. Rundhåndet og med et skarpt blik for form, farve og kombinationer, slipper hun derfor heldigt afsted med at for eksempel at sætte påfugle og romerske krigere på én og samme pude. Udtrykket i de færdige designs er enkelt og feminint.

På nettet finder du et kæmpe udvalg af speciel og almen boligdesign. Vælg mellem det stilrene, det kreative og det smarte boligdesign.

Online finder du de kendte Brands så som KraghRosenberg, Susanne Scherning og Janne Wendt, hvilket jo er indbegrebet at trendy boligdesign i høj klasse og kvalitet. Du har bl.a. mulighed for at erhverve dig Susanne Schernings helt nye “Happy Horses” serie, de kendte og populære blomstermotiver fra KraghRosenberg eller Janne Wendt´s lune plaider.
Boligdesign er rigtig mange ting og sager til hjemmet. Enten pyntegenstande eller brugbare ting, lige fra sengetøj, puder, viskestykker o.s.v. til vinholdere, kaffemaskiner og hele typhoon serien. Typhoon, HAY og Norman kollektionerne er virkelig slået igennem til den brede befolkning, eftersom det er brugbart i lækkert design, til rigtig fornuftige priser. Når vi taler boligdesign fra Trendyliving, kommer vi heller ikke uden de fede retro lignende kaffe og Espresso maskiner fra Ascasso. De er godt nok i den dyre ende af prisklassen, men for den kræsne køber der gerne vil have lidt ekstra, er det en rigtig flot maskine at have stående i sit køkken. Samtidig fåes de også i så mange fede farver, at du altid kan indrette dit køkken som du har lyst, og så stadig få en Acasso maskine der passer ind og lige kan give det sidste i et stilrent boligdesign.

Vil man lave det helt gennemførte køkken, kunne Typhoon Capsule serien være lige det der manglede for at sætte prikken over i´et. Deres køkken vægte og olie/eddike beholdere er virkelig flot boligdesign indenfor køkkenudstyr, og giver et elegant retro look på køkkenbordet. Af andre lækre ting du finder hos Trendyliving kan nævnes, Højglanspolerede thekogere/blender/sukker-mælke beholdere og brødristere. Der er så mange lækre ting hos Trendyliving, så kig selv ind i shoppen og blive inspireret af det lækre boligdesign.

Måske synes du også om.....