Lækkert børnetøj fra Hummel

Hummel har med sit umiskendelig design skabt sig et stærkt og populært brand inden for modetøj på verdens markedet  Hummel logo’et er i mange år blevet associeret med sportstøj til voksne, men med smart børnetøj i høj kvalitet, har Hummel haft sit indtog på markedet for børnetøj. De velkendte striber er med tiden blevet et symbol på smarte snit og nytænkende mode, og netop derfor har de fleste forældre fået øjnene op for Hummel Kids. Brandet har altid fokus på at følge den hurtigt skiftende mode, og de seneste trends indarbejdes naturligvis i sæsonkollektionerne.

SE HELE UDVALGET FRA HUMMEL HER

Derudover lægges der stor vægt på at producere børnetøj i gode og slidstærke materialer, således at børnene kan boltre sig og opleve den gode komfort, som prioriteres højt i Kids kollektionen.

Historien om Hummel

Hummel er et dansk mærke, der har eksisteret siden 1923. Til at begynde med fokuserede De især på sportstøj med hovedvægt på håndbold og fodbold. Med tiden er mærket blevet udbygget, og fantastiske koncepter er blevet udviklet inden for sportstøj generelt, inden for modetøj og ikke mindst inden for børnetøj. Hummel er en visionær virksomhed, og de mange nytænkende og karismatiske medarbejdere er med til at gøre mærket til en respekteret og anerkendt virksomhed. Hummel har stærke værdier med afsæt i den danske kultur – måske i kraft af at være det eneste 100 procent danskejede brand i verden.

Mere end et tøjmærke

Hummel har altid været et unikt mærke, og hele mentalitet bag mærket en med til at give det sit særpræg. Hos virksomheden er bevidstheden om en universel gensidig afhængighed vigtig, og derfor har man haft et stort fokus på at tænke team spirit på tværs af forskellige kulturer og landegrænser. Prioriteterne hos Hummel er ikke til at tage fejl af – det handler om autenticitet, omstillingsparathed og stærk karakter. Hummel repræsenterer også danske værdier som fantastisk design, ytringsfrihed og lighed. Derudover er der de senere år lagt megen vægt på at leve op til et socialt ansvar. De beskriver selv vigtigheden i at skabe positiv karma og sprede god energi. Derfor er Hummel engageret i forskellige projekter, blandt andet kampen mod AIDS. www.kids-world.dk/hummel-kids

Måske synes du også om.....