Børnetøj fra Ticket to Heaven

På nettet finder du alle de foretrukne børnetøjsmærker – bl.a. Ticket to Heaven – der med mange populære børnetøjskolletioner, er blevet et af det mest efterspurgte mærker indenfor børnetøj. På nettet finder du lækkert børnetøj til dit barn, i en høj kvalitet og med god service. Vi har et stort udvalg og mange størrelser, og hos os får du børnetøj fra Ticket to Heaven fra 3 mdr. op til 8 år.

SE HELE TICKET TO HEAVEN UDVALGET HER

Leder du efter en god fødselsdagsgave eller julegave til en af de mindste i familien, finder du det bedste udvalg af Ticket to Heaven børnetøj online. Du kan desuden blive medlem af diverse klubber, og spare penge på dit første indkøb.

Køb Ticket to Heaven børnetøj online

Mangler du børnetøj fra Ticket to Heaven er du kommet til det rette sted (internettet), og bestiller du inden kl. 12 sendes din pakke oftest samme dag.

”Vi” pakker din gave ind ganske gratis
Når du handler online, er service og kvalitet i højsædet, og dette omfatter også mange gange gratis gaveindpakning. Tilføj blot gaveindpakning til dit indkøb (hvis dette er muligt), og du vil modtage pakken i flot gavepapir uden yderligere omkostninger. En gave der indeholder Ticket to Heaven børnetøj, vil altid blive modtaget med åbne arme af både forælder og fødselaren selv.

Om Ticket to Heaven børnetøj

Ticket to Heaven er kendt for god kvalitet og praktisk design – og derfor er Ticket to Heaven en naturlig del af vores store udvalg af kvalitets børnetøj.

Ticket to Heaven blev startet først i halvfemserne af et dansk ægtepar, som importerede dyner fra østen. Siden de i midthalvfemserne startede med at producere dunjakker til børn er det gået rigtig stærkt, og det er i dag førende indenfor babytøj og børnetøj med flere kollektioner om året.
Ticket to Heaven har 2 årlige hovedkollektioner: Forårskollektion/Sommerkollektion og Efterårskollektion/Vinterkollektion, og på nettet finder du altid det bedste fra disse kollektioner.
Ticket to Heavens kollektioner indeholder altid overtøj, regntøj, Jeans wear, huer, vanter og fodtøj/gummistøvler. Desuden laves der også en årlig taskekolletion til skolen, med skoletaske med tilhørende gymnastiktaske, lille/stor skoletaske, penalhuse, madkasser, weekendtasker, toilettasker m.m. www.kids-world.dk

Måske synes du også om.....