Digital tv – stort udbud af de bedste tv kanaler

Digital tv findes i dag i de fleste danske hjem. Det har vundet hurtigt indpas, hvilket jo også er nødvendigt, da det gamle analoge signal ikke længere er i live, når vi går ud af 2011. Det er blevet en helt anderledes oplevelse at se tv programmer med digital tv, eftersom HD formatet, de bliver sendt i, mange gange overskygger de “gamle” billeder, vi havde tidligere.
De største spillere på det danske marked er pt. Canal Digital, Boxer-tv, Viasat og Yousee. Her er der konkurrence om kunderne, hvilket selvfølgelig er en naturlig ting.
Det skulle gerne komme forbrugerne til gode i sidste ende, hvad pris og indhold angår. Her på portalen har vi samlet de “store spillere” på markedet, så du let og hurtigt, kan skaffe dig et overblik over de forskellige muligheder for programpakker samt priserne herpå.

Udbydere af digitale tv kanaler, programmer og pakker

TDC tilbyder en masse fede tv kanaler via deres Home Trio pakke. Det er en total løsning, der er værd at overveje, hvis du under din jagt på de fede tv kanaler også kunne være interesseret i at kigge efter bredbånd og telefoni.

TELIA tilbyder dig en samlet pakke på super hurtigt bredbånd, telefoni og et nøje udsøgt udvalg af tv kanaler i digital tv format.
For kun 199,- om måneden er du rigtig godt kørende kontakt -og underholdningsmæssigt.

VIASAT tilbyder dig en sammensætning af digitale tv kanaler, helt efter behov og ønsker. Se dine favoritserier, film og tv shows til en fast lav pris pr. måned. Uanset hvilken, af de mange tv pakker, du vælger, så får du altid en bonuspakke med i købet, som indeholder Danmarks mest sete tv programmer.

CANAL DIGITAL giver dig her muligheden for at skabe underholding for hele familien. I deres digital tv pakke, kan du se alle de bedste danske, engelske og amerikanske tv shows og tv serier. Og de tilbyder også ugentlig topsport fra Premier League i England på deres tv kanaler.

Digital tv tuner, boks, modtager, antenne eller signal

Overskriften er blot nogle få af mange udtryk, du kommer ud for, når du begynder at kigge efter de store tv programpakker.
Du skal ikke fortvivle, hvis du ikke lige ved, hvad der tales om, når der står, at du får et billigt ”digital tv”, ”tuner”, ”modtager” eller ”boks”.
Det kunne også sagtens være info om en digital tv antenne eller dit tv signal osv. osv.
Du kan være helt sikker på, at en af ovenstående udbydere af digitale tv kanaler, nok skal få skruet en løsning sammen til dig ud fra dine ønsker og behov.
Kontakt blot den udbyder, hvis tv pakke, du gerne vil høre mere om. Så skal udbyderen nok fortælle dig, om du allerede har det udstyr, antenne eller signal, der skal til, eller om du evt. mangler en tuner, en boks eller en modtager.

Måske synes du også om.....