Billig Fatboy sækkestol – mange designs

Meget høj kvalitet og et unikt design, er hvad der kendetegner mærket Fatboy. De kører en meget speciel lounge/chill out stil i et farverepertoire der gør det til noget helt særligt. Er det funktionel brugervenlighed og det stilrene design du leder efter? Så er det nytænkende design fra Fatboy helt sikkert noget du bør overveje. Deres sortiment strækker sig i både bekvemmelighed og farver til at kunne dække hele familiens behov. På nettet et stort udsnit fra Fatboys sortiment og de yder intet mindre end nettets bedste service.

 

 

SE DET STORE UDVALG AF FATBOY PRODUKTER HER

Fatboy

Fatboy Rock n roll

Fatboy sækkestolFatboy Rød

 

Fatboy Original og Junior

Fatboy er en af de absolutte bestsellers her i vores shop. Helt tilbage fra vi startede, har vi haft alle fatboy produkter, og igennem årene er produkterne kun blevet mere og mere populære. Den absolutte bestseller er Fatboy Original, der er et multifunktionsmøbel, der egner sig til at stå alle steder i boligen. Fatboy original sækkestol fylder godt op i stuen eller på børneværelset, men den er sin plads værd, og er det skønneste sækkestol, man kan tænke sig. Man kan også få sækkestolen i Fatboy Marimekko design. Fatboys andre trendy indendørsmøber er fatboy junior, fatboy point samt den specialdesignede luksusplads til hunden, fatboy doggielounge. Doggieloungen fås til både store og små hunde, og sækkepuden er en skøn trendy hundekurv, der både ser godt ud, og er en god liggeplads. Fatboy har også sørget for at du kan få Fatboy sækkepuden til hunden i den flotte fatboy marimekko doggielounge.

Fatboy junior er cirka halv størrelse af den store Fatboy original sækkestol. Vi anbefaler generelt at børn op til 5 år kan bruge fatboy junior, og kommer du over den alder, så er fatboys orginale sækkestol noget sjovere for børnene. Her er der plads til op til flere venner på éen gang. Mangler der plads på børneværelset, kan det dog være en god ide at begrænse sig til fatboy junior.

Fatboy Point sækkestole

Den tredje af fatboys trendy sækkepuder er den lille, runde Fatboy point. Den kan fungere på flere måder. Brug fatboy point som en puf foran sofaen, eller brug den som en ekstra siddeplads for børnene. Fatboy point er god at se fjernsyn på, og den er nem at flytte rundt. Som de øvrige sækkepuder, er fatboy point nem at rengøre, og den vejer ingenting.

Fatboy outdoor er det seneste skud på stammen, og den er en udendørs version af Fatboy original. Fatboy outdoor er lavet i et ekstra slidstærkt materiale, og kan bruges som det ultimative havemøbel på terrassen eller andre steder i haven. Lige som det er tilfældet med Fatboys hængekøje, Fatboy headdemock, får man ikke et mere behageligt og indbydende havemøbel end en fatboy outdoor. Fatboy headdemocken kommer med stativ, så du behøver ikke at have 2 træer til formålet. Den store Fatboy hængekøje rummer nemt 2 personer, og med de medfølgende tasker til både hængekøjens stof og stativ, kan man tage Fatboy headdemock med sig på ferie eller bare til en heldagstur på stranden. Det skal nok vække misundelse blandt de omkringliggende. www.fatboy.dk/

Måske synes du også om.....