Hårkur – behagelig pleje til hår

Australian bodycare har udviklet lækre hårprodukter, der plejer og tilfører næring til dit tørre, glansløse eller behandlede hår. Hårkur er med til at styrke håret og give et – ofte yderst tiltrængt – boost af vitaminer samtidig med, at hårkur kan give håret dets naturlige glans tilbage. De fleste er opmærksomme på, at deres hud har brug for masser af fugt og vitaminer, og at især ansigt- og halsområdet har behov for at blive renset for skidt og snavs.

SE HELE UDVALGET TIL HÅR OG HOVEDBUND HER

De fleste er endvidere klar over, at huden bliver påvirket af faktorer fra omgivelserne så som sol, frost eller ophold i salt- eller klorvand, og at kvalitetsprodukter inden for rensende, fugtgivende eller plejende cremer kan forskønne kroppen og holde den ved lige. Lige så vigtigt som det er at pleje huden, er det at pleje sit hår. Håret kan med de rette produkter genvinde vitalitet og glans. Hårkur styrker håret og er således med til at forhindre at håret knækker. Har man tendens til spaltede spidser, er der også her hjælp at hente ved at købe de rette produkter til håret.

Hårkur der plejer og beskytter

Australian bodycare har, som med alle andre af sine produkter, udviklet hårprodukterne med kvalitet og gode resultater for øje. Tea tree oil er balsam, der er udviklet med henblik på at behandle tørt hår, der har brug for ekstra pleje. Udover at denne balsam beskytter håret og giver det glans, gør den også håret dejligt blødt, så det er let at have med at gøre. Ud over denne dejlige balsam har Australian bodycare også udviklet to lækre shampooer. Den ene er til fint hår, hvor der især er brug for fylde. Den anden shampoo en henvendt normalt og tørt hår, og denne shampoo er meget mild. Begge shampooer renser desuden håret effektivt uden at udtørre det. Både hair care, scalp serum og hair loss til normalt og tørt hår plejer og beskytter håret samtidig med, at de er så milde at de ikke generer hårbunden.

Måske synes du også om.....