Hårprodukter i høj kvalitet

Beauté Pacifique har udviklet nogle lækre hårprodukter, og fordelene ved at bruge et godt hårprodukt er mange. Det er vigtigt at pleje sit hår, ligesom det er vigtigt, at man plejer resten af sin krop. Håret bliver udsat for ødelæggende faktorer, og i løbet af et år i Danmark skal håret både igennem perioder med frost og kulde og perioder med masser af sol og strand. Begge dele sætter håret på prøve, og kan være med at give håret et trist og tørt udseende.
Alene dagligdagens strabadser kan være ødelæggende for håret, og vi kender alle følelsen af tørt hår, spaltet hår eller glansløst og kedeligt hår.
Ved at købe hårprodukter fra Beauté Pacifique er du sikret hårprodukter i høj kvalitet. Hårprodukterne er med til at give håret et flot og sundt udseende.

Pleje og næring med gode hårprodukter

Først er fremmest er det vigtigt med en god shampoo, der er mild samtidig med, at den plejer og beskytter håret. Beauté Pacifique har udviklet shampooen Shampooing Doux Exceptionnel til fint hår. Dette hårprodukt bruges, hvis der ønskes mere volumen og fylde i håret. Udover at give håret fylde, plejer denne shampoo håret, og shampooen er enormt mild mod hårbunden.
Shampooing Doux Exceptionnel findes også til normalt og tørt hår, og i denne shampoo finder du et hårprodukt, der er mildt rensende og som desuden beskytter håret mod at spalte. Resultatet er et glansfyldt hår, der ser rent, smukt og velplejet ud.
Ønskes der et hårprodukt, der giver ekstra pleje til håret, tilbyder de Créme De Bain Douce Exceptionnelle. Denne balsam bruges til tørt hår for at pleje håret, give det mere glans og gøre håret blødt. Har man langt hår er det i høj grad en fordel at bruge dette hårprodukt, da det udover at tilføre håret masser af gavnlig pleje, også gør håret let at håndtere. Håret bliver lettere at rette ud, og det kan hurtigt og nemt sættes efterfølgende.

John masters hårprodukter

Velvære er noget der har en stor i plads i menneskers bevidsthed. De senere år har forbrugerne virkelig taget økologiske madvarer til sig. Turen er nu også kommet til mange andre forbrugsvarer udover mad. Børnetøj er en ting, pga. af skadelige elementer i det almindelige stof, men det der virkelig er slået igennem på ganske kort tid er økologisk hårpleje.
John Masters har lavet en række økologisk hårpleje produkter, der appelerer til alle dem der gerne vil sin hud og krop det bedste. De er lavet helt uden kunstige farvestoffer samt alle produkterne skal være organiske.

Her er nogle af John Masters økologiske hårpleje produkter:

  • Hårkur
  • Styling Gel
  • Hårpomade
  • Shampoo
  • Conditioner

Gældende for alle John Masters produkter gælder det, at de skal være beviseligt gavnlige for håret og- eller huden. Alle ingredienser skal være vildt dyrket og høstet på en miljøvenlig måde samtidig skal de også være biologisk nedbrydelige hvis det er muligt.

Økologisk hårpleje kan klart anbefales til håret og kroppen i det hele taget. Vores hud og hår er slet ikke skabt til komme i kontakt med af de kemikalier der er i normale og gængse shampooer og andre hårprodukter, derfor er det vigtigt at se sig for, inden man køber ind til badeværelset.

Mange af John Masters produkter indenfor økologisk hårpleje er rige på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Hårprodukterne stimulerer hårvækst samtidig med det giver håret glans og volumen.

Måske synes du også om.....