Kviklån – lån hurtige penge uden renter online

Står du og skal på ferie eller lige skal erhverve dig den nyeste og fedeste fladskærm, ja så kan et hurtigt kviklån på nettet være vejen for dig for at skaffe de hurtige penge. Det er nemt, hurtigt og effektivt at låne penge uden renter på nettet.
Et kviklån har selvfølgelig den store ulempe, at det er pokkers dyrt i renter, men for mange kan det måske være den sidste og eneste vej at gå.
Har banken lukket kassen i, er et hurtigt forbrugslån vejen til at få opfyldt de mindre drømme, man har. Vær dog altid særdeles grundig med at gennemlæse en sådan lånaftale, da der kan være flere punkter, du skla have udpenslet og forklaret, da de ofte er yderst kryptiske i deres forretningsbetingelser. Har du derfor ikke selv helt styr på låneaftaler, så skal du ike være for fin, til at spørge en bekendt, eller et familiemedlem om de vil hjælpe.

Få billige kvik lån på op til 300.000,- kr uden sikkerhed på nettet

Der er højsæson for ansøgninger om kviklån midt i sommerferien og i december måned. Og man forstår det jo godt, for den danske sommer inspirerer jo ikke ligefrem til at blive herhjemme, så for mange er et nemt og hurtigt forbrugslån den eneste vej frem.
Julemåneden, december, er jo som bekendt også et dyrt bekendtskab!
Det er ikke billigt, eller nemt økonomisk set, at være dansker i dag. Dagligvarer, benzin og renter har fået et ordentligt hak opad, hvilket betyder, at rigtig mange mennesker må ud og finde et rimeligt lån hos bankerne eller, i yderste konsekvens, et hurtigt lån på nettet for at få dagligdagen til at hænge sammen. Det er simpelthen for svært at få det hele til at køre rundt uden at låne penge.

Få hurtige penge med et kviklån online
Det kan gøres ret hurtigt. Ansøg om et forbrugslån foran din pc. Men tag dig i agt, når du skal låne penge – Nogle udbydere en hel del mere seriøse end andre, når det gælder forbrugslån.
Her er et lille udpluk af de seriøse steder, der tilbyder hurtige lån på nettet:

Gemoneybank.dk
GE er en gigant når det gælder om at låne penge. Privatlån, boliglån og billån er nogle af de ansøgninger om et kviklån, du kan lave online, og få svar indenfor 24 timer.

Pengeautomaten.dk
De er en del af IKANO koncernen, der bl.a. også tæller Ikea. Her kan du anøge om et kviklån på kun 5 min. og få svar på din mail indenfor 20 min. om du er blevet godkendt til at låne penge.

Ekspresbank.dk
Her kan du hente et kviklån på 40.000 kr. på kun 15 min. over telefonen. De formidler også større lån, hvis dit behov er til at låne flere penge. Helt op til 300.000 kr. kan du låne her uden sikkerhed. Det bliver ikke meget nemmere, at låne penge til en ny bil eller køkken.

Laanetorvet.dk
Her kan du få et forbrugslån på 15 min alt efter behov. Du kan ansøge om beløb på mellem 5.000,- og 25.000,- kr på kviklån, men også langt højere beløb hvis du har lidt mere tålmodighed.

Pluspenge.dk
Her finder du en virkelig god oversigt over steder, du kan ansøge om forbrugslån og kviklån. Få svar på kun 15 min. og lån fra 10.000,- helt op til 300.000. Lånestederne stiller ikke ublu krav til dig som låner, men forlanger samme informationer som alle andre steder,hvor du prøver at optage lån. Du må ikke være registreret i RKI, du skal have en samlet husstandsindkomst på min. 200.000,- og du skal være fyldt 25 år.

RKI lån ? – Kan du få et lån selvom du er i RKI
På diverse debatforums forekommer spørgsmålet igen og igen: Kan man låne penge, hvis man er registreret i RKI?
Det kan man godt, men det er alt andet end tilrådeligt! Når man én gang er kommet i RKI, er det jo netop fordi, man har misligeholdt sit forbrugslån tidligere og dermed bliver anset som en, der er dårlig til at låne penge. Der er selvfølgelig ingen regler for kviklån uden undtagelser, heller ikke når det gælder lån af penge, selv om du er i RKI.
Hagen ved af få et nyt forbrugslån er, at renten er tårnhøj og vil højest sandsynligt ikke ligge under 25%, når du skal låne penge, hvilket jo gør, at det vil tage oceaner af tid, før end du er ude af det lån igen.

Lån penge uden renter på nettet – billige kviklån op til 300.000,-kr

Måske er det også blevet for let at låne hurtige penge i dag. Som før beskrevet, tager det jo ikke mere end 15 min at ansøge om et forbrugslån eller et kviklån. Det frister mange svage sjæle, der ikke formår at tænke lidt længere frem end et par dage, når de skal låne penge.
Lån penge med omtanke, og spørg dig selv, om du måske kunne leve uden at skulle låne penge.
Din privatøkonomi skulle jo ikke gerne ende som Roskilde bank. Deres kunder, som har måttet låne penge til aktiekøb, låner nok ikke penge lige foreløbig nogen som helst steder. De er godt nok blevet plantet eftertrykkeligt økonomisk. Bare det, at skulle ansøge om et hurtig lån, bliver nok meget svært, eftersom at mange af dem vel er insolvente.

Her er en oversigt over de største banker i Danmark:

Nordea – Den største bank i Norden, kendt for god service og rimelige renter på forbrugslån og kviklån.
Danske Bank – Danmarks ubetinget største bank, og den plejer at være fleksible m.h.t. at låne penge ud. Gode muligheder for kvik lån.
Sydbank – Pengeinstitut med netbank & lån af penge til private såsom boliglån og billån. En bank der altid ved hvad der sker på aktiemarkedet.
Jydske Bank – En god investerings bank, hvor du sagtens kan få finansieret et forbrugslån og meget andet. Et kompetent pengeinstitut.

Der kommer typisk boom i hurtige lån op til jul – Finanskrisen kradser og alt, hvad vi gerne vil købe bliver dyrere samtidig med, at alt hvad vi ejer bliver mindre værd. Det er en sætning, der virkelig beskriver ordet krise, og det er lige netop, hvad der er i mange danske hjem lige nu. Udsigten til at julen står for døren, vil give kronede dage for hurtige online lån som f.eks. ekspreslån og forbrugslån på 5 min.
Rigtig mange danskere har simpelthen ikke råd til den kommende “forbrugsfest” i december måned og får mere end svært ved at finde årets julegave til mand, kone eller børn. Derfor vil virksomheder som GE moneybank og Pengeautomaten få rigtig mange ansøgninger om at låne penge online de kommende måneder.

Måske synes du også om.....