Ledige lejligheder – find fede lejligheder på nettet

Boligudlejning er steget inden for de seneste år. Som boligsøgende er der visse ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter ledige lejligheder. En god idé er, at du melder dig ind i et boligselskab. På den måde er du godt stillet på forskellige områder.

Se dig for, når du leder efter ledige lejligheder

Man skal se sig godt for, når man søger efter ledige lejligheder. Boligselskaber og private udlejere står lige nu i kø for at leje deres lejligheder ud. Det skyldes bl.a, at dansk økonomi er kraftigt på vej nedad, så flere og flere danskere er i øjeblikket tvunget til, at forlade deres boliger pga. de faldende huspriser. Disse mennesker er derfor nødt til at søge efter en lejebolig, og det ved boligudlejerne! Det betyder, at huslejen på landets lejeboliger er steget, og højst sandsynligt bliver ved med at stige fremover.

Alt efter, hvor i landet du søger efter lejligheder, så er huslejen for lejligheder meget forskellige. Lejelejligheder i Århus og København har alle dage været attraktive og dyre i forhold til lejligheder i resten af landet. Men lejeboliger i de størrer provinsbyer er også kommet godt med rent prismæssigt.

Meld dig ind i et boligselskab

Når du ser på mange af de boligannoncer, der er på nettet eller i aviserne, så hænger huslejen og indskuddet ret ofte ikke sammen med lejlighedens stand og størrelse. Henvender du dig derimod til et boligselskab, så ser tingene straks anderledes ud. Du får ofte mere for pengene, hvis du vælger at søge en lejelejlighed gennem et boligselskab, og dertil kommer også et mindre indskud til lejligheden. Du kan bl.a også være sikker på, at lejekontrakten stemmer overens med lejeloven, hvilket gør, at du helt roligt kan kan sige “ja” til lejligheden. Et anerkendt boligselskab, som du kan melde dig ind i, er Lejerbo. Hos Lejrbo kan du bl. a. blive skrevet op til lejligheder i Århus og København. Det koster et beløb at blive skrevet op som boligsøgende hos boligselskabet. Hvis du i stedet vælger at søge efter ledige lejligheder hos private udlejere, så er det en rigtig god idé, at du melder dig ind i Lejernes Landsorganisation ( LLO ) først. De kan kigge lejekontrakten igennem og sige god for den. Lejernes Landsorganisation sikrer lejerens rettigheder, og det giver en størrer tryghed, når du skal ud at finde en lejebolig.

Tag en med du kender ud at se på lejlighed
Når du skal ud og se på lejlighed, så er det altid en god idé at tage en person med, du kender. – 4 øjne ser altid bedre end to, dvs. i tilfælde af fejl og mangler –  og boligens tilstand i det hele taget. I den situation, er der også 2 vidner på eventuelle mundtlige aftaler. – Der er altid en risiko for, at du kan blive taget ved næsen af udlejeren, så derfor er det bedst, at du garderer dig imod den slags, når du skal ud at se på en lejlighed.

Links til ledige lejligheder i København, Århus og i resten af landet:
Her finder du gode links til ledige lejligheder i hele landet. Markedet for ledige lejligheder på nettet kan ind imellem være lidt uoverskueligt, men nedenfor har vi gjort det en smule nemmere for dig at finde frem til din drømmelejlighed.

ledige-lejligheder.dk Dette er også en side, hvor du kan søge efter lejligheder og forskellige typer lejeboliger i forskellige prisklasser. Du har også mulighed for at søge efter en lejebolig i områder af Sverige, Norge og Tyskland, og det er alt sammen gratis. Inde på siden behøver du ikke at oprette dig som bruger, dvs. du kan frit søge blandt alle ledige lejeboliger i Danmark og i udlandet.

DBA.dk På Den Blå Avis finder du over 2000 ledige lejligheder i hele Danmark, og det er ganske gratis at søge blandt de mange lejeboliger. På Den Blå Avis skal du heller ikke oprette dig som bruger for at søge efter en lejebolig. På den måde kan du hurtigt finde frem til den rette lejlighed.

hdejendomme.dk Her kan du gratis og nemt søge efter eftertragtede ledige lejeboliger i hele landet. Priserne på lejeboliger her varierer en del, men man kan sige, at der er lejligheder for enhver pengepung. Besøg siden og få et godt overblik over spændende lejeboliger i dit ønskede boligområde.

boligstedet er en landsdækkende og anerkendt boligportal, hvor du gratis og hurtigt kan søge efter ledige lejligheder til rimelige priser. Du har også mulighed for at indrykke din helt egen boligannonce på siden, således kan du meget nemt finde frem til den rette lejebolig.

Sæt dig i en lejebolig
Står du lige nu i en situation, hvor du overvejer at købe en bolig ? Så er det en god idé, at du venter, for boligpriserne går kun én vej, og det er nedad. Hav derfor tålmodighed og vent et par år med at købe, for så er der rigtig gode chancer for, at priserne på ejerlejligheder og huse har stabiliseret sig. Indtil da, er det tilrådeligt, at du sætter dig i en lejebolig, så er du sikker på, at du ikke kommer i en økonomisk klemme.

Måske synes du også om.....