Løbecykel – Lær at cykle uden støttehjul

Vil man give sit barn en god start på cykelkarrieren, anbefales ofte markedets bedste løbecykel fra First bike. Allerede i en meget ung alder – fra 2 år kan man trygt sende barnet ud på denne model. Og det er en fornøjelse at se, at barnet allerede inden det er fyldt 3-4 år, bliver i stand til at køre på en helt almindelig cykel. Helt uden instruktion og helt uden brug af støttehjul. Barnet har nemlig helt uden at nogen opdagede det, tilegnet sig den balance, der kræves for at køre på en rigtig cykel. Selv om barnet kan cykle på en almindelig cykel, bliver løbecyklen dog stadig flittigt brugt – simpelthen fordi den er sjov og nem at manøvrere rundt på. Med First bike løbecyklen springer barnet simpelthen støttehjulene over. Med en cykel uden pedaler og uden dikkedarer lykkes det hurtigt barnet at opnå en fortrolighed med cykelkunsten, som vil følge det hele livet.

Løbecykel – Se udvalget af flotte løbecykler online

FirstBike laver den populære løbecykel i 4 udgaver, der alle lærer børn at cykle på den nemme måde. Firstbike Street fås både i blå og pink, og er lavet med gummi dæk, der passer til asfaltkørsel. Cross modellen er rød og sølvfarvet, og lavet til f.eks. grus og jordkørsel. Endelig findes der en firstbike løbecykel med punktérfri dæk, som har samme gode køreegenskaber som de øvrige cykler i serien. Dækkene er stadig bløde, blot fyldt med hårdt skum. Det er mere et spørgsmål om temperament end om køre-egenskaber, hvilken cykel man vælger. Alle løbecyklerne er også gode all-round cykler. First bike cyklen er lavet i GRF polyamid, som er en glasfiber- og polyamidblandning. Dette gør cyklen nærmest umulig at slide op, da materialet har en ekstrem styrke. GRF er også et letvægtsmateriale, og denne kombination af lethed og styrke, giver cyklen de allerbedste køreegenskaber. Samtidig transporteres cyklen nemt rundt, og er ikke besværlig at bære.

Alle first bike løbecykler fås enten med eller uden håndbremse. FirstBike er designet og produceret i Tyskland, og cyklen er uovertruffen i kvalitet. Der er tænkt på det hele. Stellet har ingen skarpe hjørner, så man kan også køre indenfor uden at inventar (eller barn!) tager skade. Falder barnet med cyklen over sig, vejer løbecyklen ingenting, så det betyder ikke noget. Der er sikkerhedsstop på styret, gode, bløde gummihåndtag og blød sadel.

Måske synes du også om.....