Mobilabonnement

Kunsten af få det bedste mobilabonnement, der passer til dine behov og prisønsker i dag, kan godt være en svær omgang. De fleste shopper nye mobiltelefoner og får deres mobilabonnement på samme tid.

 Det betyder, at du kan handle særdeles billige mobiler. Men telefonen er jo så desværre også altid billigst, når du vælger det dyreste abonnement.
TDC, CBB, CALL ME og Telmore er alle navne der klinger bekendte i vores ører og afhængig af dine behov og ønsker til et godt mobilabonnement, kan de alle anbefales, som seriøse og professionelle udbydere.
Her på portalen har vi samlet deres mange tilbud til dig, så du kan skaffe dig et overblik over, hvad der kunne være interessant for dig at bruge i hverdagen.

Nedenstående abonnementsinfo er/var kun gældende i skrivende stund – bedst-og-billigst.dk kan ikke holdes til ansvar for prisændringer og andet!

3.dk
3 mobil tilbyder skræddersyede mobilabonnementer specielt til Iphone, andre Smartphones og almindelige mobiltelefoner.
Prisen starter fra 29,-kr pr. måned og op til 599,- kr pr. måned.

Callme.dk
Call Me slår på at de tilbyder de billigste telefoner med dertilhørende mobilabonnement.
Abonnements pris fra 49,-kr til 499,-kr pr. måned.

CBBmobil.dk
2 Småt er godt, hedder deres slogan. Opkaldsprisen starter ved 39 øre i minuttet, og her får du ingen regninger – tank taletid via sms eller gør det online, hvor du også kan se en oversigt over dit samlede forbrug.

Oister.dk
Oister tilbyder mobiltelefoni både med og uden binding. Du kan selv skræddersy dit mobilabonnement, så det passer til dit behov og forbrug.
Prisen for mobiltelefoni starter ved 69,-kr i måneden. kr..

TDC.dk
TDC Mobil tilbyder mange fordelagtige samleabonnementer med eksempelvis mobil, bredbånd og tv pakker, men selvfølgelig også rene mobilabonnementer.
Prisniveauet starter ved taletidspakker og går op til 449,-kr i måneden for et “all inkl. abbn.”

Telia.dk
Telia tilbyder mobilabonnementer til alle temperamenter,- også pakkeløsninger, indeholdende bredbånd, telefoni og TV.
For ren telefoni starter prisen pr. måned ved 0,-kr og så op til 599,-kr pr. måned.

Telmore.dk
Telmore påberåber sig at have markedets bedste priser på mobiltelefoni. Bl.a. tilbyder de et spændende mobilabonnement til Smartphones indeholdende alt, du har brug for til kun 147,-kr i måneden.

Et mobilabonnement der passer lige præcis til dine behov og ønsker, kan godt være svært at finde, da udbuddet er ret stort, og priser på mobilabonnementer varierer meget. Det samme gør sig gældende, når du skal tage stilling til, hvad du ønsker et abonnement skal indeholde – det kunne være fri sms, ingen opkaldsafgift eller billig telefoni i udland. Her på siden har vi listet de største mobilselskaber i Danmark.

 Således kan du lave en sammenligning af priser og tilvalgsprodukter, så du kan få et mobilabonnement, som passer lige til dig!

Måske synes du også om.....