Billig mobilt og trådløst bredbånd

I de seneste år har billigt fastnet internet, været meget populætr både i hjem og på kontorer, og et stigende antal hjem og kontorer ser det som det mest naturlige i I de seneste år har billigt fastnet internet været meget populært både i hjem og på kontorer. Et stigende antal hjem og kontorer ser det som det mest naturlige i verden, at bredbånds-teknologien giver dem adgang til internettet. En nyere teknologi, begyndte at volde røre i markedet, og dette er kendt som billigt mobilt bredbånd. Det er konstrueret til at opfylde behovene hos personer, der ønsker eller har brug for at få adgang til internettet, hvor som helst og når som helst – i særdeleshed når de ikke er hjemme eller er på kontoret. Bredbånd er den teknologi, der giver højhastighedsadgang til internettet, og som oftest går gennem enten telefonisk netværk af kobbertråde (ADSL bredbånd), kabel / fiberoptik eller af 3G-nettet (mobilt bredbånd).

Mobilt bredbånd til dig på farten

Mobilt bredbånd er den teknologi, som giver adgang til internettet fra hvor som helst ved blot at tilslutte sin USB-modem eller dongle på sin bærbare eller stationære computer. Billigt mobilt og trådløst bredbånd er ret hurtigt slået igennem herhjemme og er blevet meget populært, da forbrugerne ønsker at nyde den fleksibilitet, komfort og mobilitet denne type teknologi giver.
Mobilt bredbånd er ideelt til brug blandt forretningsfolk, studerende og alle andre, der kan have behov for eller ønsker at få adgang til internettet, mens de er på farten.
Det er også super for dem, der ønsker at få adgang til nettet, men ikke ønsker at få installeret en fastnetløsning.
Trådløst og mobilt bredbånd er fremtiden. Her kan du læse om billig trådløs og mobil adgang til internettet, og hvad de forskellige udbydere tilbyder.

YouSee.dk
Billigt trådløst bredbånd med mange fordele – TDC´s bredbåndspakke fra YouSee er bredbånd til en fornuftig pris, som gør dig fleksibel og priviligeret bl.a. med mulighed for at downloade mere end 2 millioner sange fra YouSee Play. Du kan surfe på nettet, tjekke e-mails, gemme billeder og høre musik, når du er på farten. Dette er billigt bredbånd med mange muligheder.
Se hvilken pakke fra YouSee, der passer dig bedst. Vær dog opmærksom på, at der kræves, at du allerede har TDC Kabel TV.

Fullrate.dk
Høje båndbredder til en billig pris – det er Fullrates ambition. Billigt trådløst bredbånd med nyttige høje hastigheder på nettet er, hvad du får her. Mobilt bredbånd, der er hurtigere end mange fastnet forbindelser, gør dig fleksibel på en måde, der aldrig tidligere er set. Du kan, når som helst og hvor som helst, surfe, downloade eller sende mails på et højt og virkelig hurtigt niveau. Læs mere om dine muligheder med Fullrate på hjemmesiden.

3.dkTrådløst eller mobilt billigt bredbånd i både Danmark og Sverige – 3 tilbyder en mobil bredbåndspakke, du både har glæde af herhjemme, men også i Sverige.
Det er selvfølgelig ikke alle, der har glæde af det tilbud, men mange i Københavnsområdet og andre der ynder at holde ferie i vores naboland, kan få billigt bredbånd, der dækker de behov. Det er også en kæmpe fordel for mange, der arbejder eller kører dagligt i Sverige, da de hurtigt og nemt kan kommunikere med omverdenen fra bilen eller lastbilen. Besøg 3´s hjemmeside og læs meget mere.

Priser på billig bredbånd – mobilt og trådløst

Priserne på billig internet adgang ændrer sig ofte, og for det meste til forbrugernes fordel. Billigt bredbånd udbydes af mange, og det bliver endnu billigere. På Helpnet, kan du se de aktuelle priser fra alle de store udbydere. Gå ind på Helpnet her.
Udbuddet og antallet af udbydere inden for mobilt bredbånd er stort og mange. Her henvender man sig især til dem, som er på farten og til dem, der gerne vil have lidt fleksibilitet i hjemmet.
Det kan være svært at gennemskue, hvem der tilbyder hvad og til hvilken pris. Derfor samler vi her alle de store og seriøse udbydere på ét sted.
Så kan du skabe dig det overblik det kræver, når du skal vælge den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov.
Bredbånd, hvad enten det er trådløst til hjemmebrug eller det er mobilt til de rejsende, de udekørende eller de studerende, er i dag lige så essentielt, som det er at have en mobiltelefon.

Har du den rigtige bredbåndsløsning i dag?

CBB MOBIL tilbyder ud fra deres slogan, “Småt er godt” mobilt bredbånd uden binding, 3 forskellige bredbåndsabonnementer. Kom billigt på nettet, når som helst og hvor som helst med enten en 1 Mbit/s. eller en 2 Mbit/s. forbindelse. Det mindste abb. er til dig, der kun har brug for at tjekke mails i farten, mens 2 Mbit/s.abonnementet er til dig, der både vil streame film og høre musik online. Det sidste abb. de tilbyder, er et klippekort, hvor du “betaler” et klip den dag, du gerne vil bruge mobilt bredbånd, mens du selvfølgelig ikke betaler for de andre dage.

CALL ME tilbyder billigt mobilt bredbånd med en downloadhastighed på op til 4 Mbit/s. Du betaler ikke noget i oprettelse og du har 10 GB forbrug i måneden til rådighed. Du har hos CALL ME flere forskellige muligheder for at sammensætte et fedt abonnement. De tilbyder selvfølgelig det almindelige usb stick abb, men her har du også mulighed for at vælge en bredbåndspakke med tilhørende bærbar computer. Vælg f.eks. mellem en Acer Aspire eller en Nokia Booklet.

Oister tilbyder, i følge dem selv, Danmarks bedste mobile datanetværk, og er du ikke tilfreds, får du pengene retur. I diverse anerkendte mobile bredbånds tests har Oister flere gange taget 1. pladsen som det bedste bredbånd til prisen.
Du får ubegrænset forbrug op til 10 GB, og hvis du en måned skulle komme over denne grænse, er det ikke sådan, at du står uden internet resten af måneden. Nej, så skruer Oister bare lidt ned for din hastighed, så du aldrig står i en situation, hvor du ikke kan komme online.

TDC tilbyder mobilt bredbånd, med eller uden hardware, samt en løsning der foregår via optankning af bredbånd. Det foregår på en måde, så du kan tanke op til en dag, en uge eller en måned af gangen. Derudover medfølger TDC´s populære Play tjeneste, hvor du kan hente al den musik, du overhovedet har lyst til blandt de mere end 6 mio. musiknumre, de har liggende online. Vælger du et abbn. med hardware, kan du få enten en Acer Aspire eller Packard Bell pc med i dit abonnement.

Telia dækker meget tæt på 100% af Danmark med deres mobile internet, helt nøjagtigt 97%, og du bliver helt automatisk tildelt den hurtigste hastighed, der hvor du befinder dig. Endvidere får du i storbyerne fornøjelsen af det nye og lynhurtige Turbo 3G-net.
Hos Telia kan du få hastigheder helt op til 10 Mbit/s., så der skulle være god mulighed for at surfe på internettet hurtigt, nemt og smertefrit, uanset hvor du befinder dig.

TELMORE tilbyder mobile internetløsninger fra kun 49,-kr i måneden. Du kan få mobilt bredbånd med til 5 Mbit/s. hos TELMORE, og samtidig kan du også få løsningen til din mobiltelefon, så du kan surfe hurtigt og nemt ind på dine favoritsider direkte på din smartphone. Du betaler ingen oprettelse her og TELMORE fremsender også dit USB modem uden beregning. TELMORES gode ry for billige priser og nemme løsninger fra mobiltelefon abonnementer, gør sig også gældende for alle deres bredbåndsløsninger, du her kan vælge mellem.

Måske synes du også om.....