Værd at vide om MOW Living, RoomMate og RosenbergCph

MOW Living – dansk designet boligtekstiler fra MOW Living

MOW Living er et stærkt og banebrydende dansk designfirma, som tilbyder alternativer til de vante boligtekstiler. MOW Livings mission er at skabe et farverigt og stramt alternativ til de produkter inden for boligtekstiler, der i dag findes på markedet. Deres trendy tekstiler bliver skabt med lige dele humor og en skrap sans for harmoni. MOW Living bruger udelukkende økologisk dyrket bomuld i fremstillingen af deres nye kollektion, og producerer derfor kun efter principper der har udspring i hensynet til mennesker og miljø. 

Det stilsikre og sjove design, sammen med en bevist og miljøvenlige forretningsstrategi, er rigtig populær hos os danskerne, faktisk kan man sige at produkterne skabe en ny trend. Dermed hjælper MOW Living danskerne til at købe kvalitets produkter som oveni købet er miljøvenlige. Da produkterne er produceret i 100% økologiske materiale kan du købe og bruge deres produkter med en rigtig god samvittighed.

RoomMate – dansk designet boligindretning fra RoomMate

RoomMate er dansk prisvindende design som appellerer til både børn og voksne. Produkterne er lavet til børn og opfordrer til leg og kreativitet. Men de falder også ind i det moderne hjem som en naturlig del af boligindretningen. På nettet finder du et bredt udvalg lige fra det skønneste sengetøj til de frække roomies, som alle børn elsker. Derudover fører vi de prisvindende FatCat´s i alle farver og størrelser.

RoomMates sjove design er på de fleste af deres kvalitets produkter, f.eks. har deres farverige hatte, tasker og trøjer alle sammen et dyre print i stærke farver, og børnene kan derfor matche deres trøjer med tasken eller hatten. Den populære Roomies dukkeserie har i alt 14 dukker, som udvider børnenes fantasi fulde leg. Hver dukke har sin helt egen personlighed, og historie. Børnene kan derfor bygge videre på dukkernes historier eller finde på noget helt andet, alt efter det som børnene synes passe med deres dukke.

RosenbergCph – boligtekstiler i lækkert dansk design

RosenbergCph arbejder videre med produkter og mønstre fra Kragh Rosenbergs kollektioner. På nettet finder du hele den nye kollektion til boligen, mode til kvinder og små piger samt tasker og punge. I vil både kunne finde kendte mønstre og styles, samt nye tiltag i RosenbergCph´s første kollektion. Der lanceres bl.a. de skønneste voksduge og viskestykker i skønt print design, som vil pifte ethvert køkken op. Den tidsløse stil, som vi kender fra KraghRosenberg, videreføres, men fornyes med bl.a. nye farver og mønstre.

Deres smukke mønstre gå igen på deres forskellige produkter. De har specielt leget meget med en blomst mønster som kommer igen og igen på deres produkter. Det mønster har de lavet i mange forskellige farvekombinationer, og er nok deres særlige kendetegn. Inspirationen til det mønster kommer fra en svensk hæklet dug, men som resultat blev det til en japansk inspireret blomst i en moderne stil, og som passer rigtig godt til alle de farverige mønstre du kan finde rundt omkring i tekstilverden i dag.

Måske synes du også om.....