Netdating – de bedste dating sider

Rigtig mange danskere har på et eller andet tidspunkt prøvet netdating på nogle af de mange datingsider, der findes på nettet. Der er stadig mange, der benytter sig at denne forholdsvis nemme måde at møde nye mennesker på, selv om Facebook er blevet en alvorlig konkurrent til de etablerede datingsider.
Facebook er jo en gratis måde at dyrke netdating på, og har man alt for megen fritid, kan man let slå en masse timer ihjel inde i Facebooks forunderlige verden.
Den første datingside der startede var WebPersonals.com, som så indersiden af en pc-skærm helt tilbage i 1993.
Meget er sket siden da, og det går stadig rigtig stærkt på danske datingsider, da en stor del af den danske voksenbefolkning er singler. Langt over halvdelen af dem er aktive inden for netdating, og har profiler på en eller flere datingsites.

DIN KÆRESTE ER DERUDE…

Dette kunne være budskabet til alle, der dyrker netdating, for i løbet af de sidste par år, er der blevet født hysterisk mange nye datingsider, hvor alle behov faktisk er dækket ind, uanset om man er til f.eks. petdating, farmerdating eller seniordating.
De helt frække, altså dem hvor man springer rødvinen og holden i hånd over, er også eksploderet i antal. De får hver dag mange nye medlemmer, hvoraf den største portal uden tvivl er Scor.dk
De mere stuerene og “bredt populære” datingsider er stadig dem, der bliver benyttet i langt de fleste tilfælde, men flere og flere har også profiler på andre sider ved siden af, som f.eks. Fitnessdating og e-kontakt.
Danmarks ubetinget største Netdatingside er Dating.dk, der med over 537 tusinde profiler virkelig skaber et udvalg af forskellige typer kærestemateriale, der kun overgås af Facebook

Det forjættede land – Netdating for de smukke

Der har været en del i medierne om beautifulpeople.dk, om den var diskriminerende og om den kun var forbeholdt de unge, rige og smukke mennesker. Det skal der ikke tages stilling til her, men faktum er, at siden fungerer på den måde, at man smider en profil op med billede, som alle medlemmerne så skal stemme ind på datingportalen. Får man ikke stemmer nok, ja, så må man “nøjes” med en profil på en af de andre 100 datingportaler. Derfor er der nok en del prestige i at have en flot profil beautifulpeople.dk.

De sociale netværk flytter brugere fra dating siderne

Facebook, Twitter, Myspace og meetyourmessenger er 4 af de helt store stemmeslugere, når det kommer til valg af det sociale netværk, man gerne vil bruge tid på. Det er typisk der, hvor vennerne er, at man også gerne vil være.
Lige for tiden hersker der på ingen måde tvivl om, at det er Facebook, der er den helt store vinder. Det kan de ordinære datingsider godt mærke, så der bliver nok “ryddet” lidt op i antallet af sider, der tilbyder netdating. De store spillere på datingmarkedet, som Dating.dk og Netdating.dk må kunne registrere flere profiler, som ikke er aktive på deres portaler. Hvorimod Scor.dk efter sigende klarer sig udmærket igennem kundeflugten, da det, de tilbyder, nok ikke passer sig på de sociale medier.

De bedste dating sider efter min mening:

Dating.dk
e-kontakt.dk
Netdating.dk

Populære alternative netdating portaler:

fitnessdating.dk
Senior.dk
Scor.dk

Måske synes du også om.....