Phister & philina børnetøj

Børnetøj fra Phister & Philina så dagens lys for første gang i 1999. Det var designerne selv der styrede hele processen, og med succes. I 2004 kom de under samme tag som Cecilie Westh, et andet meget anerkendt børnetøjsbrand. Virksomheden hed nu Pure Kids Wholesale og havde ambitioner om at deres kollektioner skulle sælges internationalt. Det skulle ske ved at skabe et originalt design til små personligheder, hvilket hurtig viste sig at være en rigtig god ide.
Phister & Philina er kvalitets børnetøj til gode priser. Børnetøjet præsenterer sig i en blanding af klassisk og retro stil, der på samme tid både er sødt og cool.

Phister & Philina børnetøj til store og små

Phister & Philina laver i alt fire skønne kollektioner til Baby 0-6 mdr., Pige 0-3 år, pige 4-10 år og dreng 1-6 år to gange om året. Kollektionen er hver gang designet, så den kan mikses på kryds og tværs. Phister & Philina er kendt for deres unikke farvekombinationer, flotte mønstre og lækre kvaliteter.

Super børnetøj fra Phister & Philina

Børnetøj i dag er ikke bare børnetøj for langt de fleste forældre. Uden at det bliver kynisk, er der nok kommet lidt status i, at ens børn går i noget tøj der udstråler kvalitet og ser godt ud. Phister & Philina har de egenskaber mange forældre søger, samtidig med at det kan tåle at blive brugt og leget i. Der er vel ca. 10 brands indenfor børnetøj i dag, som man kan sige er markedsførende i babytøj og børnetøj, og her hersker der ingen tvivl om at Phister & Philina ligger godt fremme i denne kategori.

Hos de fleste netbutikker er Phister & Philina selvfølgelig også en del af det udsøgte sortiment. Her kan du i webshoppen se billeder af de nye kollektioner i de velkendte pastelfarver, med alle mulige mønstre.

Kvalitets børnetøj hos netbutikker

Du kan sikkert og trygt handle børnetøj her. Sidde i ro og mag hjemme foran din pc og bladre igennem de forskellige babytøj og børnetøjs Brands, til du finder hvad du søger efter. Du vil altid kunne klæde dit barn trendy og flot på i alle årstider med Phister & Philina, da der jo kommer en ny kollektion til årstiden. www.phisterphilina.dk

Måske synes du også om.....