Privatleasing af bil – f.eks. Audi, BMW eller Mercedes

Leasing af biler, og specielt privat leasing, er ved at vinde kæmpe indpas her i Danmark. Vi bliver som forbrugere mere og mere prisbevidste og tænker mere langsigtet, end vi gjorde for bare ganske få år siden.
Finanskrisen har fået skyld for meget, og tendensen til at lease bil istedet for at købe bil, kan til dels også tilskrives krisen.
Fordelen ved leasing af biler er, at du hele tiden har fuldstændig kontrol over dine udgifter ved at have bil. Du betaler en udbetaling og herefter en månedlig ydelse, hvori du så har en serviceaftale, som dækker almindelig service og havari.
Nogle leasingaftaler har endvidere også inkluderet forsikring m.v.

Populære leasing biler til privatleasing

Audi leasing
Audi A3, A4 og A6 er alle populære leasing biler, som du kan lease med forskellige udstyrspakker, som f.eks. LED lygter, navigation og alufælge. Vælger du leasing af en Audi gennem Fleggaard, skal du ikke helt til Tyskland for, at se på ny bil. Fleggaard samarbejder med 8 Audi forhandlere i Danmark, hvoraf de 3 ligger i Jylland og en på Fyn, og hele 4 forhandlere på Sjælland. Se kortet og oversigten her. Du kan læse meget mere om dine fordele ved privatleasing af Audi her.

BMW leasing
Er du interesseret i leasing af en lækker BMW med ekstraudstyr efter eget valg, så er Terminalen et godt sted at kigge efter en leasingaftale. De er professionelle, og har stor erfaring i privatleasing af specielt BMW´er. Du kan frit vælge mellem alle de kendte BMW serier: 1, 3, 5 og 7´er serierne. Her er flere modeller i hver serie, nogle du har mulighed for at lease til fornuftige priser. Priserne ligger fra 3350,- og helt op til 35.000,- kroner om måneden, afhængigt af hvor megen motorkraft og ekstra udstyr, du mener at have brug for på landevejen.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Danmark tilbyder Mercedes leasing i 2 til 4 år, og du kan skifte bilen eller modellen ud, når du selv ønsker det. Leasing af bil hos Mercedes kan skræddersyes efter individuelle ønsker og behov, så du ikke betaler for mere end du ønsker. Privatleasing af Mercedes foregår via Mercedes-Benz Finans. Alt, hvad der behøves, er en positiv kreditvurdering, så er du indehaver af en virkelig god bil med masser af komfort og ekstra udstyr.
Klik dig ind på Mercedes-Benz Finans og hør om dine muligheder.

Privatleasing er for alle mennesker og indkomster

De 3 eksempler på billeasing som jeg har beskrevet ovenover, er jo nok cremen af cremen. Dog er det er muligt, at lease næsten alle bilmærker og modeller idag. De allermest populære leasing biler til privatleasing er lige nu Fiat 500 og Mini. De er uhørt billige at lease, og her kan alle der ønsker at have bil være med. Fiaten kan du lease fra kun 1750,- kroner om måneden og Minien fra 2500,-. Det er selvfølgelig også inklusiv serviceaftaler og udskiftning af sliddele, dæk er dog undtaget og er for egen regning. Dette er to særdeles i orden biler, og de henvender sig jo både til drenge og piger samt mænd og kvinder. Så er du en af dem, der rigtig gerne vil have en ny bil, men ikke har synes du har råd, så er en leasingaftale på en af disse to, helt sikkert et alternativ du med sindsro kan overveje.

Privatleasing er for alle mennesker og indkomster

De 3 eksempler på leasing biler, som beskrevet ovenfor, er jo nok cremen af cremen. Dog er det er muligt at lease næsten alle bilmærker og modeller i dag.
De allermest populære leasing biler til privatleasing er lige nu Fiat 500 og Mini. De er uhørt billige at lease, og her kan alle, der ønsker at have bil være med.
Fiaten kan du lease fra kun 1750,- kroner om måneden og Minien fra 2500,-. Det er selvfølgelig også inklusiv serviceaftaler og udskiftning af sliddele. Dæk er dog undtaget og er for egen regning.
Dette er to særdeles gode biler, og de henvender sig både til drenge og piger samt mænd og kvinder. Er du en af dem, der rigtig gerne vil have en ny bil, men ikke synes du har råd, så er en leasingaftale på en af disse to helt sikkert et alternativ, du bør overveje.

Måske synes du også om.....