Weekendophold – Ta´ til London eller Paris på romantisk miniferie

Prøv et weekendophold eller et wellnessophold i Danmark, f.eks ved et stort badeland, hvor familien kan underholde sig og slappe af.
Storbyferie er også populært, og her er Paris og London suveræne mål, hvis man ønsker et lidt mere kulturelt og- eller romantisk ophold.

Weekend ophold i Kolding – byen har rigtig meget at byde på
At tilbringe en weekend på Hotel Kolding fjord er en nydelse i sig selv. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til Kolding fjord og ligger inde midt i skoven. Hotellet tilbyder en særdeles god restaurant, pool, sauna, værelser med designermøbler og B & O, så du har de bedste rammer for at få et super romantisk ophold.
Skulle hotellet, mod forventning, ikke være nok for dine behov og ønsker, kan du under et weekendophold i Kolding også køre ud og opleve de omkringliggende attaktioner.
I Kolding by ligger seværdigheder som f.eks. museet Trapholt, Koldinghus og Den Geografiske Have.

Uden for bygrænsen finder du bl.a. Skamlingsbanken, Legoland og Giveskud Løvepark, som alle ligger inden for en rimelig køreafstand, og som helt sikkert kan anbefales !
Rammerne i og omkring Kolding er romantiske og hyggelige.
Inde i centrum gør Koldinghus, Slotssøen og Kærlighedsstien, at stemningen er meget romantisk, dansk og indbydende. Mange par har gået hånd i hånd på Kærlighedsstien, og enhver, der har gjort det, ved hvorfor. Det er smuk idyl. Dette er en del af miljøet i Kolding, og derfor er valget, om et romantisk weekendophold dér, en sikker kærlighedssucces.
Rammerne om Kolding er romantiske og hyggelige. Inde i centrum gør Kolding Hus, Slotssøen og kærlighedsstien, at stemningen er meget romantisk, dansk og indbydende. mange par har gået hånd i hånd på kærlighedsstien, og enhver der har gjort det ved hvorfor. Det er smuk idyl. Dette er en del af miljøet i Kolding, og derfor er valget om et romantisk weekendophold dér en sikker kærlighedssucces.

Ta´ enten et aktivt eller afstressende weekendophold eller kombineret wellness ophold i Skallerup Klit FeriecenterSkallerup Klit i Nordjylland har ufattelig meget at byde på, uanset om du er kommet for at have det sjovt, slappe af, er der for børnenes skyld eller blot ønsker at have et romantisk weekendophold med kæresten eller konen. Du bor i lækre feriehytter, med mulighed for sauna, spa og brændeovn, så rammerne for både hyggelige og romantiske stunder er absolut til stede. Feriehusene ligger hyggeligt i naturen ud mod Vesterhavet og i centrum af det hele ligger selve Feriecenteret. Her finder du, foruden indkøbsmuligheder, restaurant, pizzaria og mange aktivitetsmuligheder Her har det populære vandland til huse, sammen med det fantastiske Romerske bad, og du kan også tage børnene med i legeland, på badmintonbanen eller på bowlingbanen. Uden at overdrive er her muligheder for enhver smag, og så lidt til.

Billig wellnessophold på Avalon Spa i hjertet af København

Bo på Hotel Kong Arthur, lige midt i København, og forkæl dig selv med et ophold, der har wellness og velvære i særklasse. I smukke og æstetiske omgivelser får krop og sind ny energi, mens du lader dig forkæle med skønne spa oplevelser og wellnessophold i yderste potens.
Avalon Spa.dk må være det tætteste, man kommer på at blive genfødt. Det er svært at vælge, hvor du skal begynde og afslutte en dejlig weekend. Her er mulighed for bl.a. fitness, økologiske oliebehandlinger, massage af f.eks. fødder, ansigt og hænder. Du kan læse alt om dette skønne sted i vores hovedstad på deres hjemmeside. Bliv stressfri og i kropslig god form i løbet af et lækkert og velfortjent weekendophold. Dette sted slår helt sikkert enhver skønhedsklinik med flere længder, og effekten er bedre. Prøv det!

Romantisk weekend – billig ophold i London

London er en pulserende storby, og den indeholder alt, hvad en storby skal indeholde. Der er mange muligheder for en miniferie i den engelske hovedstad, men der ikke mange, der forbinder London med et romantisk sted – og det er en fejl.
London har charme, kultur og sjæl, og her er alle muligheder for et lækkert romantisk weekendophold med konen eller kæresten. Alle de store seværdigheder har vi jo alle hørt om: Big Ben, Parlamentet og Westminister.. og man kan blive ved. Charmen i London findes bl.a. i Hyde park, Picadilly Circus og Soho, blot for at nævne nogle. Her kan man hygge sig med store og fantastiske oplevelser som gevinst. Man bliver aldrig helt færdig med at se London, så én gang skal man i hvert fald derover og få en på opleveren. Book et weekendophold her på Londonguide.dk

Forlænget weekend i Jesperhus blomsterpark og feriecenter

Det er Skandinaviens største blomsterpark med over en halv million farvestrålende blomster. Det er et paradis for familier, der enten vil på et forlænget weekendophold eller måske vil holde sommerferie der. Mulighederne og aktiviteterne er næsten uendelige, og der er noget for enhver smag i Jesperhus.dk.
Bo enten i feriehytter eller på campingpladsen, så er du hele tiden i nærheden af alle de mange ting, som Jesperhus kan tilbyde.
Piratlandet, Junglezoo og det kendte vandland er blot nogle af de mange ting, der kan bruges tid på under et ophold der. Oplev alt hvad Jesperhus har at byde på, mens I residerer i enten feriehuse, feriehytter eller på den 4 stjernede campingplads. Se de mange muligheder her >>

Weekendophold i byernes by paris – romantisk oplevelse verdensklasseEn romantisk weekend i Paris kan virkelig sætte gang i kærlighedslivet, og samtidig kan du få en ordentlig en på opleveren i denne fantastiske by. Der er så meget at opleve i Paris, at et weekendophold slet ikke er nok.
Det er kun med til at pirre din lyst til at vende tilbage igen og igen.
De fleste kender de største seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre og alle kirkerne, men der er så meget mere at opleve, se og smage i Paris. Der findes et hav af romantiske restauranter og cafeer i Paris, og det er et must at prøve et par stykker af dem.
Kulturelt har byen også alt at byde på, uanset om du er til museer, shows eller historiske bygninger.
Paris.dk kan du finde rigtig billige flyafgange og hoteller i Paris, prøv at tjekke det ud.

Få et overblik over de mange weekendophold i Danmark

Det er nogle gange rart at få et overblik over mulighederne indenfor et aktuelt område – og er du på udkig efter et ophold i en bestemt by eller med udgangspunkt i wellness, gourmet eller noget helt tredje, kan den nye portal Weekendopholdbasen.dk være med til at give dig et overblik. Udover at danne et overblik kan du også læse om de forskellige steders indretning og fordele/ulemper. Beskrivelserne er nemlig skrevet af et hold uvildige weekendophold-enthusiaster som gerne vil skabe gennemsigtighed på markedet. Der er desuden en rating-feature på sitet som gør at alle kan afgive stemmer på de respektive steder som afholder weekendophold.

Wellness ophold i Danmark – mange spændende muligheder

Der findes en masse lækre steder i Danmark, hvor man kan nyde et wellnessophold. Sæt dig selv eller parforholdet i højsædet i et par dage og få genopladet batterierne med nogle fantastiske behandlinger og afslapning i luksuriøse omgivelser.
Det kan enten være på et dertil indrettet spa, men også mange hoteller tilbyder en wellnessweekend med god mad, mange forskellige behandlinger og massage.
Næsten ugentligt tilbyder et hotel eller spa et ophold til billige penge, og ofte er det inkl. 3 til 6 behandlinger af forskellig art.
Gå f.eks. ind på visitdanmark og se de mange steder, du har mulighed for at tage hen med venner, familie, kæreste eller kone. Du finder fede steder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Forkæl dig selv og dine nærmeste for relativt få penge og få fornyet energi til hverdagen på et af de mange wellnesssteder i Danmark.

Måske synes du også om.....