Skønhedspleje i den bedste kvalitet

Beauté Pacifique er et anerkendt dansk mærke, der har sit udspring i dyb viden om huden. Skønhedspleje fra Beauté Pacifique er derma-kosmetik, hvorved forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet. Mærket har eksisteret siden 1997, og har siden da udviklet over 40 produkter inden for skønhedspleje.
Effekterne ved de fantastiske produkter i serien af skønhedspleje er mange, og ligeledes er mulighederne for at finde den rette skønhedspleje, der er tilpasset specifikke behov – uanset om behovet for pleje ligger hos din krop, dit ansigt eller dit hår.
Afhængigt af alder, køn og livsstil har kroppen brug for forskellige typer af pleje. Online finder du et stort sortiment, der gør det muligt at finde de produkter, der tilfredsstiller den enkeltes behov.

Virkningsfuld skønhedspleje til alle behov

Beauté Pacifique er kendt for sine produkters fantastiske egenskaber. Seriens indhold af A-vitaminer har et bredt spektrum af gavnlige egenskaber for huden. A-vitaminer mindsker aldersforandringer, solskader og kan desuden reducere strækmærker.

Stort udvalg af skønhedspleje i høj kvalitet

På nettet finder du masser af lækre produkter fra Beauté Pacifique. Skønhedsplejen er opdelt i forskellige kategorier, således at det et nemt både at samle inspiration og finde produkter man søger. Mange har kun fokus på at finde skønhedspleje til ansigt, men det er også vigtigt at pleje sin krop.Hos Beauté Pacifique finder du alle former for skønhedspleje til kroppen, blandt andet body lotion, badegele, body scrup og cellulite gel.

Måske synes du også om.....