Slankekur – slankeprodukter, tips, råd og appetithæmmende produkter

appetithæmmende produkter
Kontroller appetitten og reducer vægten – de gode kosttilskud og NUPO erstatter nemt og effektivt både hovedmåltid og mellemmåltider.
Urter, der hæmmer appetitten
– Weighlevel er en helt ny måde at regulere vægten på. Den er baseret på planteekstrakter fra løvefod, olivenblad, spidskommen og grå mynte. Disse urter er kendt for at regulere appetitten og stimulere en sund forbrænding.
Løvefod: Nedsætter appetitten og øger fedtforbrændingen.
Olivenblad: Nedsætter optagelsen af sukker til blodet
Spidskommen: Letter fordøjelsen. Nedsætter appetitten.
Grå mynte: Øger fordøjelsen. Nedsætter fedt og kolesterol produktionen i leveren.
– Helix Slim indeholder jordskokken, som er i familie med solsikkefamilien, indeholder naturligt en stor mængde inulin. Det modvirker trangen til de søde sager, og reducerer sultfornemmelsen. Inulin er en kostfiber, som sætter gang i tarmsystemet, så affaldsstofferne ryger hurtigere gennem systemet. Som et kulhydrat påvirker inulin hverken bugspytkirtlens funktion og derfor heller ikke blodsukkeret, og du slipper for den uimodståelige trang til noget sødt efter et måltid.

Fibre, der forhindrer optagelsen af fedt

– L112 Slank-O-Fort og Liposinol produkterne indeholder opløselige og ikke-opløselige fibre som, når indtaget efter et måltid, lægger sig som en kapsel omkring nogle af fedtcellerne. Dette forhindrer, at de indkapslede fedtceller optages i kroppen og fedtet ryger derved ud gennem systemet uden at blive optaget i organismen.
Produkterne er godkendt til vægtkontrol og bevirker endvidere kolesterolsænkning.

 Krom, der nedsætter lysten til sukker

Krom er med til at stabilisere blodsukkeret og derved nedsætte trangen til sukker.
Krom anbefales til mennesker, der vil slanke sig, ikke fordi det slanker i sig selv, men fordi det dæmper trangen til at spise hele tiden på grund af sukkertrang.

 C.L.A. der sammen med motion øger fedtforbrændingen

– C.L.A. + T øger fedtbrændingen, når det kombineres med motion. Videnskabelige undersøgelser har vist, at når der indtages C.L.A. i forbindelse med fysisk aktivitet, optimeres kroppens balance mellem fedt og muskler. Dette sker ved at:
-Øge frigivelsen af fedt fra fedtreserverne
-Bevare/øge muskelmassen
-Øge kroppens fedtforbrænding
-Mindske lagringen af fedt i fedtdepoterne
C.L.A + T øger omsætningen af fedt og sætter din forbrænding i vejret, samtidig med at den bevarer din eksisterende muskelmasse. Effekten er speciel høj, hvis du samtidig motionerer.

 Urter, der giver overskud til slankekuren

– InShape består af en kombination af urter og kaktussen Opuntia Ficus Indica. Disse giver dig energi og hjælper dig med at holde den slanke linje, når du er på kur.
Kaktus: har en positiv virkning på diarre´ og mavepine.
Grøn teblad: Sænker appetitten. Koffeinen medfører et øget energiniveau.
Coleus rod: Stimulerer stofskiftet
Artiskok ekstrakt: Understøtter lever/galde-systemet og stimulerer derved fedtfordøjelsen
Schisandra sinensis frugtekstrakt:: Øger energiniveauet samtidig med at dens adaptogene effekt sørger for, at kroppen bedre kan klare de stressfaktorer, som kroppen udsættes for.
Cayenne olie: Virker som naturlig fedtforbrænder og øger stofskiftehastigheden
Fennikel frø olie: Er med til at udtømme giftige affaldsstoffer og styrker fordøjelsessystemet

 Nupo – bedst dokumenteret vægttabsprodukt

Nupo er fortsat det produkt, der har de bedst dokumenterede resultater med vægtkontrol. Nupo producerer fire forskellige produkter; pulver, suppe, control bar og Shake.
Nupo pulver findes i tre varianter: Kakao, Jordbær og Caffe latte. Disse produkter indgår i et fuldkostsortiment, hvilket vil sige, at det er et meget kaloriefattigt produkt (ca. 100 kalorier pr. shake), som samtidig indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som kroppen har brug for
Nupo supperne findes med fire smagsvarianter: Asparges, Champignon, Grøntsag og Spicy Thai Chicken. Supperne indgår ligeledes i fuldkostsortimentet, hvorved det samme vedrørende kalorier, vitaminer, mineraler og næringsstoffer er gældende som ved pulverne.
Nupo control bar serien består af fire forskellige barer, der smager af henholdsvis karamel, chokolade, kokos og hasselnød. Disse barer kan erstatte et eller flere måltider i løbet af en dag, og er alle meget kaloriefattige.
Et alternativ til barerne er Nupo’s shakes, der findes i smagsvarianterne kakao og caffe latte. Disse er ligeledes meget kalorielette og kan erstatte et eller flere måltider i løbet af en dag.

Nupo anbefaler 8 forskellige diættyper:

– Den barske: På Den Barske diæt bruger du Nupo som eneste føde i perioder (max 8 uger af gangen), hvor du får mindre end 800 kcal per dag. Den Barske kræver, at du kan undvære almindelig mad under diæten. Det stiller særlige krav til viljestyrke og motivation. Til gengæld kan du så få diæten og vægttabet overstået hurtigt.
– Formætteren: Mild udgave af Den Barske diæt. I denne diæt indtager du Nupo før måltidet for derved at nedsætte sulten og derved indtagelsen af kalorier. Under denne diæt må du gerne spise alm. mad, men det skal være sundt og kalorielet, og du skal spise små portioner.
– Den grønne: I denne diæt skal du spise 600 gram frugt og grønt ud over dine Nupo måltider. Frugt og grønt giver mæthed og sundhed og gør det lettere at gennemføre diæten, da sulten vil føles lille.
– Overspringeren: Under denne diæt spiser du et normalt hovedmåltid om dagen (ofte aftensmad) Dette måltid skal dog være sundt. De resterende måltider erstattes med Nupo.

Måske synes du også om.....