Tandlægepriser – priser i Tyskland, Sverige, Polen og Danmark

Der ikke nogen, der er i tvivl om, at det er dyrt at gå til tandlæge i Danmark. Hvad mange ikke er klar over er, at der er stor forskel på tandlægepriser, så hvis du bruger lidt tid på “detektivarbejde”, inden du går ned til din egen tandlæge, så kan der være mange penge at spare. Det gælder både på tandblegning, rodbehandling og almindelig hulfyldning

Tandlægepriser i Danmark er forskellige, det er én ting, men bor du tæt på vores nabolande Sverige eller Tyskland, så er det en rigtig god ide at tage kontakt til tandlæger der og forhøre dig om priser.
De større behandlinger kan med stor fordel foretages i udlandet, da du sparer rigtig mange penge på din tandlægeregning. Har du muligheden og lysten er Polen også et rigtig godt sted at få lavet større behandlinger.
Skal du være der et par dage, er Krakow en billig og flot by at tage et par overnatninger i.

Tandlægepriser – undersøg markedet før du vælger Tandlæge

Hvis du har mod på at lave en smule researcharbejde og så kigge lidt til hvor i landet du bor, er der rigtig mange penge at spare på tandlæge. Tandlægepriser i Danmark er skyhøje, det hersker der ingen tvivl om, så hvis du står over for at skulle have den helt store tur, så undersøg ovenstående klinikker, da de udenlandske tandlæger ER billigst!
De udenlandske tandlægers kvalifikationer er sikkert noget, mange stiller spørgsmålstegn ved, og det helt uden grund. De er yderst kompetente og ved, hvad de har med at gøre. Vælger man en tandlæge i enten Malmø eller i Flensborg er chancen for, at han er dansker også temmelig stor, så trygheden behøver man ikke at frygte.
Man skal bare glæde sig over de gode behandlinger til næsten halv pris i forhold til herhjemme.

Her er en oversigt over tandlæger i danmark:

Tandklinikker i København:
Gladtand.dk Tandlæger her arbejder sammen med specialister og har altid det bedste udstyr til rådighed i København til eksempelvis tandblegning og rodbehandling.

Godtand.dk Denne klinik kører med fornuftige priser og gør meget ud af dit personlige behov og din tilfredshed. Her er du i trykke hænder i København

Dentinclinic.dk Moderne klinik i København, der har rigtig gode tandlægepriser. de har håndplukket de bedste tandlæger, specielt fra Polen, til at udføre behandlingerne.

Tandfalk.dk Klinikken ligger i København, og her får du god og professionel rådgivning fra din tandlæge før, under og efter din tandbehandling.

Tandlæger i Århus:
Rosentand.dk Kvalitet, hjælp med tandlægeskræk og flotte tænder, er det du finder her hos disse fagfolk i århus.

Smilet.dk Er en tandklinik der tilbyder alle former for tandpleje og tandbehandlinger i Århus.

Tandsten.dk Din tandlæge i Århus centrum med rimelige priser, nåt det gælder både rodbehandling og fyldninger.

EvaAllin.dk Få smukke og hvide tænder i flotte omgivelser hos denne tandlægeklinik.

Tandlægeklinikker i Ålborg:
aalborg-tandplejeteam.dk Her bestræber de pågældende tandlæger at kunne tilbyde de bedste tandlægepriser til alle behandlinger.

isaksson.dk “Sunde tænder hele livet” er sloganet fordisse tandlæger. Klinikken tilbyder alle former for almindelig tandbehandling dog med vægt på kosmetisk tandpleje.

smiligen.dk Moderne tandbehandling og med en bred vifte af specialbehandlinger tilbydes du hos denne klinik. M.h.t. priser, følger de her sygesikringens anvisninger.

byenstandlaegeteam.dk Professionel behandling, hvor du kan føle dig tryg ved at få den service du fortjener.

Tandlæger i Flensborg, Tyskland:
Dirk Czubayko & Marc-Hendrik Grages Tandlægeklinik i flensborg. Super gode tandlægepriser iforhold til Danmark.

Wulf Kiesbye fra Flensborg i Tyskland, har et tæt samarbejde med førende kæbekirurger og udfører alle slags behandlinger.

Volker Liebetrau Tandlæge med mange års erfaring i flensborg. Specialuddannede medarbejdere på klinikken og gode priser på behandlinger.

Dirk Petersen Speciale i kosmetisk tandbehandling og omfattende rodbehandling.

Undersøg dine muligheder hos Udenlandske tandlæger

Det kan sagtens betale sig at investere i lidt rejseudgifter, når den helt store tandbehandling står for døren. Tandlæger i både Sverige og tyskland er meget dygtige og deres tandlægepriser er væsentlig under priserne hos tandlæger her i Danmark. Der er også rigtig mange der tager til Polen for at få behandlinger, der vil kræve banklån herhjemme, ja der er simpelthen busselskaber der arrangerer rejser derned. Læs mere om tandbehandlinger og tandsygdomme på Tandlæge-forum.dk

Tandlæger i Malmø, Sverige:
Michael MånssonSvensk tandteknikker med klinik i Malmø. Her er der penge at spare, da de svenske priser ligger væsentligt under danske.

teambergstrom.se klinik med stor erfaring i proteser og tandblegning. Du skal kun lige over broen, for at få svenske priser, klinikken ligger i Malmø.

dentaldoc.se Tandlæge Lars Hjort har mange års erfaring og gode resultater på klinikken i Malmø med tandblegning til rigtig gode priser.

thomaslowerton.dk Denne tandteknikker udfører alle former for tandbehandlinger og der kommunikeres på både svensk og engelsk på klinikken i Malmø.

Tandlæger i Polen:
hahs.dk Verdensklasse tandlægeklinik i Polen, så du kan roligt regne med rigtig gode priser i forhold til danmark.

aestheticcenter.dk Virkelig seriøs klinik, som du kan aftale et møde med, i Valby, inden afrejse til Polen.

polentand.dk
Gå til tandlæge i Polen og spar mange penge, samtidig med at du modtager tilskud fra den offentlige sygesikring.

dentmar.dk Professionel klinik i grænsebyen Stettin i Polen. Her får du super behandling til gode priser.

Tandblegning – laserbehandling giver hvide tænder

Tandblegning, med laserbehandling, er blevet mere og mere udbredt de senere år i jagten på helt hvide tænder.
Det er dog ikke ligegyldigt, hvem der skal stå for opgaven og, hvilke produkter der anvendes.
Desværre er der er mange produkter i omløb med tvivlsomme effekter, nogle er endda direkte farlige for dine tænder.
De fleste af os starter ud med funklende hvide tænder, takket være deres porcelæns-lignende emaljeoverflade. Den består af mikroskopiske krystallinske stænger. Tandemaljen er designet til at beskytte tænderne mod virkningerne af tygge, gnidsel, traumer og syreangreb forårsaget af sukker.
Men med årenes løb bliver emaljen slidt ned og bliver mere gennemsigtig og tillader den gule farve af dentin – tandens kernemateriale – at trænge igennem.
Under rutinemæssig tygning, forbliver dentin intakt, mens millioner af mikro-revner forekommer i emaljen. Det er disse sprækker, samt rum mellem de krystallinske emaljestænger, der efterhånden fyldes op med pletter og snavs.
I sidste ende ender tænderne med at udvikle en kedelig og glansløs farve.

Tandblegning og alder – naturen går sin gang

Tandblegning fjerner pletter og snavs og efterlader emaljens revner åbne og eksponerede. Nogle af revnerne bliver hurtigt mineraliseret af spyt, mens andre bliver fyldt op igen med organisk affald.
Der er en direkte sammenhæng mellem tand, farve og alder. I årenes løb bliver tænderne mørkere som følge af, at slid og pletter ophober sig.
Teenagere vil, sandsynligvis, opleve øjeblikkelige, supergode resultater fra blegning.
I tyveårsalderen er tænderne begyndt at vise en gul nuance, og en blegning vil kræve en lidt større indsats.
I fyrrerne går den gule farve mere over i den brunlige, og der er behov for mere vedligeholdelse.
I halvtredsårsalderen har tænderne nu fået et væld af genstridige pletter, som kan være vanskelige (men ikke umulige) at fjerne.

Lad de faglærte stå for din tandblegning

Det sikre valg, i jagten på de hvide tænder, vil altid være at lade en professionel tage sig af tandblegningen.
En tandlæge er selvfølgelig det oplagte valg, men mange skønhedsklinikker tilbyder ligeledes laserbehandling af tænderne.
Her har personalet gennemgået de relevante kurser, og har certifikater på at måtte benytte laserbehandling til hvidtning på deres klinikker.
De fleste har set de ” revolutionerende ” hvide tænder, som forsøgskaninerne i tv-shoppen får på rekordtid. Det er typisk en pakke du kan erhverve dig for ca. 500,-, indeholdende en Gel og en tandbøjle. Virkningen er dog langt fra som i reklamerne, og mange af produkterne er heller ikke godkendt.
Man skal se sig godt fo,r inden man investerer i en sådan pakke.

Laserbehandling der giver hvide Hollywood tænder

Laserteknikken er mindre tidskrævende end andre teknikker som f.eks. Gel.
I de fleste tilfælde undgår man også, at tænderne bliver meget følsomme over for kulde/varme forskelle, som tilfældet er i rigtig mange Gel behandlinger.
En tandblegning, der giver flotte hvide tænder, holder typisk i 2-4 år – selvfølgelig afhængig, af hvor meget man ryger, drikker rødvin og kaffe.

Her kan du klage over dårlige tandlæger:

Regionale tandlægenævn: Tager sig af klager over privatpraktiserende tandlæger.
Landstandlægenævnet: Er du utilfreds med Regionens afgørelse kan du klage til Landstandlægenævnet, Bredgade 59, 1260 København K.

Patientklagenævnet: Tager sig af skaden, når den er forvoldt af en offentlig ansat tandlæge. Se mere på www.pkn.dk.

Patientskadeforsikringen: Tager sig af erstatninger, se mere på www.dtfpatientskadeforsikring.dk.
(Kilde: Forbrugerrådet og Forbrugerstyrelsen)

Måske synes du også om.....