Hip modetøj fra Tumble n’ Dry og Cupcake til børn

Der er mere og mere fokus på lækkert børnetøj, og små virksomheder med speciale inden for børnetøj popper op overalt i verden. Tumble n’ Dry er et af de mærker, vi synes er så fantastisk. Tøjet er gennemtænkt og den velreflekteredet tilgang til modetøj for børn, afspejles i tøjets stil og især funktionalitet. Er du også på jagt efter smart tøj til dit barn, men træt af at spendere en formue ved hvert køb? Tumble n’ Dry er børnetøj i gode materialer til gode priser.

SE UDVALGET AF TUMBLE N DRY HER

Tumble 'N Dry Online Winkel | Kinderkleding | Tumble 'N Dry

Inspirationen til Tumble n’ Drys lækre tøj hentes fra børnenes egne ønsker og krav til deres påklædning. Tøjet er super smart og ofte i skrappe og fængende farver, for eksempel rød, blå og grøn. Der er masser af mulighed for at kombinere forskellige varer fra forskellige sæsoner. På den måde kan ældre tøj let ”genbruges” og opfriskes ved at bruge det sammen med nye og spændende varer fra andre kollektioner.

Historien bag Tumble n’ Dry

Tumble n’ Dry er et hollandsk tøjmærke for børn lanceret af Dutch fashion company BPC.
Tøjmærket kan fås til både piger og drenge, og der er masser at vælge mellem. Tumble n’ Dry børnetøj opdeles i Mini og junior, som er henholdsvis størrelse 92-140 og 116-176. Tumble n’ Dry er et mærke, der lægger vægt på at skabe børnetøj, der ikke er mindre smart end det tøj, vi voksne selv vælger at iføre os. Vigtigheden i at anerkende at børn lige som os voksne har behov for at føle sig veltilpasse og komfortable i deres tøj, afspejles i Tumble n’ Dry børnetøj og hele deres tilgang til at skabe mode for børn.

Cupcake børnetøj – køb det online

Det populære børnetøj fra Cupcake finder du naturligvis online. Design med sans for de nyeste trends, og materialer i en virkelig høj kvalitet, gør Cupcake børnetøj til et af både forældre og børns mest foretrukne mærker.

Både drenge og piger kan få fedt tøj fra internettet. Mangler du børnetøj til drenge eller børnetøj til piger? – Uanset, kan du altså finde lækre modeller hos mange netbutikker.

Vi pakker din gave ind – gratis! Køber du børnetøj fra Cupcake, eller andre børnetøjsmærker på nettet, har du mulighed for at få dit indkøb pakket flot ind – ganske gratis! Tilføj blot ”Gaveindpakning” til dit køb, hvis dette er muligt i den pågældende shop.

Mange betages af det flotte design fra Cupcake børnetøj, og dette er da også derfor, at det i dag er et af de mest efterspurgte børnetøjsmærker. Kender du tøjet fra Cupcake, eller har du endnu ikke oplevet dette virkelige trendy tøjmærke? Lad dig inspirere online, hvor vi tilbyder et udsnit af det bedste børnetøj. Børnetøj handler blandt andet om originalt design til småfolk, hvilket kommer utroligt godt til udtryk i kollektionerne. www.kids-world.dk/tumble-dry

Måske synes du også om.....