Vægtvogterne – bliv slank med slankemad og daglig motion

Hvor mange slankekure har du prøvet, uden at de virkede på dig? – Sikkert mange. Vægtvogterne er det ideelle valg for dig, der har svært ved at komme af med de overflødige kilo. De tilbyder bl.a. en sund kost -og livsstilsplan, der på sigt vil give dig mere energi, velvære og selvtillid. Med vægtvogternes opskrifter på lækker slankemad, er det muligt, at nå din idealvægt, hvis blot du har motivationen og viljen til at fastholde en sundere livsstil.

Vægtvogterne – tab dig på en sund måde

Du kan møde op hos De danske Vægtkonsulenter i din by helt uforpligtende, inden du beslutter dig for om Vægtvogterne er noget for dig. Når du melder dig ind hos Vægtvogterne får du bl.a. vejledning til, hvordan du opnår dit ønskede vægttab, og så bliver du vejet og målt, og der bliver lagt en langsigtet plan for dit vægttab m.m. Du får desuden mulighed for at få en individuel snak med en af vægtkonsulenterne, om dine personlige mål, livsstil / kostvaner og motivation osv.

Du vil, ud fra samtalen, blive hjulpet og guidet af vægtkonsulenterne til at gennemføre slankekuren ved, at du eksempelvis møder op en gang om ugen til vægtkontrol og snak om, hvordan det går osv. Dette er med til at give gode rammer for struktur under slankeforløbet, hvilket de fleste har brug for under en slankekur.

Læs meget mere om vægtvogterne her>>
Det er dog individuelt, hvor ofte man vælger at møde op hos Vægtvogterne. Det kommer bl.a. an på, hvor stort et vægttab det drejer sig om, og hvor stor en motivation og viljestyrke man har osv. Når du møder op hos Vægtvogterne, får du også mulighed for at tale med de andre kursister, som ofte meget gerne vil dele ud af deres erfaringer omkring deres slankekur. Og de vil helt sikkert også give dig gode råd om slankemad og tips til sjov motion osv. Det er guld værd at udveksle erfaringer med de øvrige kursister, da de kan være med til at støtte og motiverer dig således, at du gennemfører slankekuren og dermed opnår din idealvægt. Hvis du vil slanke dig på en sund og effektiv måde, så skal du helt klart melde dig ind hos De danske Vægtkonsulenter, uanset om du vil tabe dig 5 eller 30 kg.

Slankemad – en vigtig del af dit varige vægttab

Hvis du synes, det bliver for omstændeligt at møde ugentligt op hos Vægtvogterne, og du føler, at du har fået den nødvendige vejledning til at tabe dig, så kan du godt fortsætte slankekuren på egen hånd. Det kræver dog stor motivation og viljestyrke at gøre!! Vigtigt er det derfor, at du har styr på den daglige slankemad.

Du skal sikre dig, at du har de nødvendige slankeopskrifter, som du skal anvende i dagligdagen. En god idé er, at du laver en ugentlig madplan, som du hver uge handler ind efter. Således undgår du at komme i den situation, hvor du ikke har de rette ingredienser til madlavningen, og derfor tyr til den nemme løsning – nemlig fastfood eller lign.

Lækre og spændende opskrifter på slankemad kan du med fordel finde inde på Vægtvogternes hjemmeside. Opskrifterne er nemme, så der er ingen undskyldning for at ”falde i” med usundt mad. Du kan også med fordel besøge netdoktor.dk og blive klogere på, hvordan man sammensætter slankemad, og hvad der er vigtigt at spise under en slankekur m.m

Motion er vigtigt i forbindelse med en slankekur

Du kan hurtigt nå din idealvægt med lækre slankeopskrifter på slankemad, dog skal du huske at motionere hver dag. Du kan ikke komme uden om motion i forbindelse med en slankekur. Find frem til den type motion, der passer dig bedst, således at det bliver sjovt og rart for dig at tabe dig. Hvis du har svært ved at motionere på egen hånd, så meld dig ind i et fitnesscenter. Her kan du f. eks melde dig på et Sumba eller et spinninghold.

Der er masser af gode muligheder for forskellige former for sjov og anderledes motion. Gå ned i dit lokale fitnesscenter og forhør dig.

Hvis du dyrker daglig motion og tilbereder slankemad efter Vægtvogternes slankeopskrifter, ja, så er du altså godt på vej til et slankere og sundere liv.

Måske synes du også om.....