Vinduespudser – få et godt tilbud på en vinduespudsning

Der ligger en stor tilfredsstillelse i at have rene skinnende ruder året rundt. Men hvem sørger for at dine ruder står skinnende rene ? Hvis du selv står for det store arbejde, der ligger i at pudse ruder, så overvej lige om du ikke hellere skulle hyre en professionel til at gøre det for dig ? Det koster nemlig ikke en formue at bestille en vinduespudser til det trælse arbejde.

Miljøvenlig vinduespudsning

Alt efter om du er en privat eller en erhvervs kunde, så kan du bestille en vinduespudsning til lige nøjagtig dine behov og ønsker. Mange vinduespudserfirmaer pudser både vinduer indvendigt og udvendigt, og så er der efterhånden også en del firmaer der er gået over til at være miljøvenlige på den måde, at alt deres udstyr og produkter er miljørigtige. Så hvis du er en miljøbevidst person, så kan du altså også få en miljørigtig vinduespudsning. Du skal heller ikke tænke på, at dine ruder ikke bliver vasket i din ferie, du kan nemlig lave en fast aftale med din vinduespudser om, at han skal komme ud ordne din ruder på faste tidspunkter af året. Du kan kort sagt få det som du vil have.

Hvad koster det at bestille en vinduespudser ?

Priserne på vinduespudsninger varierer en del alt efter, hvilket firma du kontakter. Men du kan være helt sikker på, at du kan hente et godt tilbud på en vinduespudsning, hvis du booker den online. Mange vinduespudserfirmaer kører jævnligt tilbud på vinduespudsninger. Visse steder får du helt op til 25 % rabat, hvis du booker en vinduespudser indenfor en bestemt tidsperiode. Som kunde kan du få et uforpligtende tilbud på vinduespudsninger, ved at du udfylder en formular til firmaet online. Her skal du b. la. skrive, hvor mange ruder du skal have pudset, hvilken sal du bor på, eller om du bor i hus, hvor tit du ønsker at få pudset ruder m.v. Når firmaet modtager disse oplysninger beregner de et uforpligtende tilbud til dig. En gennemsnitlig pris på en vinduespudsning afhænger b. la. af, hvor mange ruder du skal have pudset, og om du skal have pudset ruder indvendigt og udvendigt. Nogle vinduespudserfirmaer har priser helt nede på 70 kr. for pudsning af 1 – 4 ruder. Med disse priser kan vi altså konkludere, at alle har råd til at hyre en vinduespudser.

Links til professionelle vinduespudsere:

                                                                                                                         

god-vinduespudsning.dk

mvpolering.dk

vinduespudseraarhus.dk

robeaccess.dk

Bestbuild.dk

Måske synes du også om.....